Здравейте, ако може едно питане към знаещите. Имам Фиат Брава 1.9Д и от снощи много трудно превключвам скоростите направо с чегъртане. Тази сутрин съединителя започна да свири като натискам педала, работата отива явно към смяна - Препоръчаха ми Валео като марка на цена около 200.00 лева , препочъчайте сервиз в София където да го сменят и да не съжелявам после.п.п Цена за труд?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна съединител къде?
Collapse
X
-
Смяната на съединител е специфична работа и не е за всеки сервиз. И е важно който ти го сменя, да прегледа доста неща, а не само да свали стария и да сложи нов. Аз преди година заради това бих 2 х 320 км до Ямбол, като освен смяната на съединител, исках да ми прегледат и ремонтират каквото има по-ходова част и т.н. Честно казано след смяната му ми се появиха някои проблеми, които са дискутирани тук във форума ... и според мен можеха да ми бъдат спестени от майсторите.Доста колеги са минали по тоя път.Airfan и сервиза който ползва са много наясно с проблемите и вярвам, че ако се свържеш с него ще те посъветва обективно ... а и преполагам ще те свърже със сервиза който ползва. Казвам че са наясно, защото проблемите са дикуторани тук ... и не само дискутирани, а и са установена причините за проблемите и какво/как трябва да се проверява/прави ...Вярно, че това е в Пловдив. Но ако не намериш свестен сервиз, по добре в Пловдив ... за час и нещо си там.Аз така бих постъпил ... и това време за жалост май не е далече.В София ако намериш сервиз, в който да гледат на теб като нещо различно от портфейл с банконоти - сподели ...Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
-
Аз ходих чак в Челопечене. Просто бях на зор, а и човека излезе читав, е бях и с връзки де. Проблема е, че каза, повече съединител на италианка никога . Като пари ми взе 160лв, обаче ми смени и подгревните свещи за тия пари. Иначе на няколко места ми искаха по 150лв.Съвет, разгледай важните теми от раздел "Сервизи и Магазини". Можеш да се възползваш от 10% отстъпка в някои магазини. На фона на 200лв. не са малко.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар