Може да е наивно но. Ако свърши горивото(нафта) или отнякъде влезе въздух в горивната система какво се прави, дали се подкачва гориво и се обезвъдушава и откъде или 1.7Д няма нужда от подобни процедури и само въртене на стартер е достатъчно.p.s. Tова ми е първи дизел, но ще вземе да ми хареса.Благодаря предварително,Живи и здрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос Пунто 1.7Д
Collapse
X
-
Re: Въпрос Пунто 1.7Д
geo_g написа:Може да е наивно но. Ако свърши горивото(нафта) или отнякъде влезе въздух в горивната система какво се прави, дали се подкачва гориво и се обезвъдушава и откъде или 1.7Д няма нужда от подобни процедури и само въртене на стартер е достатъчно.p.s. Tова ми е първи дизел, но ще вземе да ми хареса.Благодаря предварително,Живи и здравиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Благодаря Нино.Изненадан съм, че само един колега е запознат с особенностите на дизела. Дано да не се налага, но преди 13 години сме спали на пътя защото в горивната с-ма беше попаднал въздух заради слабо съединеие (при пълен резервоар) отрихме пропуска и го ликвидирахме, но никой от нас нямаше идея, че ситемата се и обезвъздушава. Сутринта един чичо с Камаз спря, разбра проблема, намери пробка за обезвъддушаване и на петата минута вече пътувахме. Елементарно за запознати!!!!!!!!!!!!!!!Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
geo_g написа:Благодаря Нино.Изненадан съм, че само един колега е запознат с особенностите на дизела. Дано да не се налага, но преди 13 години сме спали на пътя защото в горивната с-ма беше попаднал въздух заради слабо съединеие (при пълен резервоар) отрихме пропуска и го ликвидирахме, но никой от нас нямаше идея, че ситемата се и обезвъздушава. Сутринта един чичо с Камаз спря, разбра проблема, намери пробка за обезвъддушаване и на петата минута вече пътувахме. Елементарно за запознати!!!!!!!!!!!!!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: Въпрос Пунто 1.7Д
geo_g написа:Може да е наивно но. Ако свърши горивото(нафта) или отнякъде влезе въздух в горивната система какво се прави, дали се подкачва гориво и се обезвъдушава и откъде или 1.7Д няма нужда от подобни процедури и само въртене на стартер е достатъчно.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
stenli написа:Продават се едни гумени круши като на апарат за кръвно налягане-ползват се на по новите френски дизелови автомобили. Всеки може да си го монтира сам трябва нож, две скоби за тръбите. върши идеална работа ако някъде останете без нафта и се налага да се подкачи на ръкаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар