Здравейте,искам да попитам колко Ah трябва да е акумулатора за Фиат Брава TD 100.Мисля да си взема EXIDE 64Ah Premium и се колебая дали ампеража не е малък.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акумулатор за TD 100
Collapse
X
-
Re: Акумулатор за TD 100
jambo написа:Здравейте,искам да попитам колко Ah трябва да е акумулатора за Фиат Брава TD 100.Мисля да си взема EXIDE 64Ah Premium и се колебая дали ампеража не е малък.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
И аз така знам, ама днес разглеждах един каталог на Бош http://www.bosch.bg/bg/products/car_...ba_catalog.pdfи ми направи впечатление че за дизеловите Брави препоръват модели със 63Ah и 60Ah.Fiat Brava 1.9 TD 100
Коментар
-
kiselo написа:jambo написа:Здравейте,искам да попитам колко Ah трябва да е акумулатора за Фиат Брава TD 100.Мисля да си взема EXIDE 64Ah Premium и се колебая дали ампеража не е малък.
Коментар
-
Колега,аз съм с ТД100 и взех 74 АЧ на Банер...акомулатора е на по-малко година още,но все пак,забравял съм пусната музиката(заводски касетофон за мареа-слаба работа) една нощ и после си запали,без дори да се замисли. Досега зимата си палеше от раз...Същия акумулатор купихме на един форд-изяде го за три години,при условие,че в топло време мършата пали трудно,а зимата по две минути не пускаш стартера докато запали-голямо мъчене-ама тока си беше ок три годинки!Кой какво препоръчва не знам,знам само,че акумулатора си уплътни идеално мястото-нито по-голям,нито по-малък беше на размери,а си мисля,че и това подсказва,за каква батерия е проектирана колата!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
jambo написа:Здравейте,искам да попитам колко Ah трябва да е акумулатора за Фиат Брава TD 100.Мисля да си взема EXIDE 64Ah Premium и се колебая дали ампеража не е малък.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
jambo написа:Здравейте,искам да попитам колко Ah трябва да е акумулатора за Фиат Брава TD 100.Мисля да си взема EXIDE 64Ah Premium и се колебая дали ампеража не е малък.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
jambo написа:Здравейте,искам да попитам колко Ah трябва да е акумулатора за Фиат Брава TD 100.Мисля да си взема EXIDE 64Ah Premium и се колебая дали ампеража не е малък.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Tornado написа:Добре си се насочил колега действай.Акумулаторите за две марки за мен Варта и Ексайд за другите няма да коментирам.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар