Значи като купих бравото след облужването смяна на ремаци ролки водна помпа и така н.т колата работе много във аванс чукаше си от към помпата вурнах я казаха ми че аванс клапана нещо бил много отворен заял така оправиха го това сега няма проблеми но от тогава като е студена някои път се замисля и неиска да запали от първия път с 2 подрявания на свещите пали много по добре и лесно, и се чуде дали неса за смяна лампата на таблото немие светила никога, да покаже че има нещо нередно а релето мисля че него чувам угасва като спре и лампичката за подрев а мисля че трябва да продължи да подава ток, преди да я облужа неми е правила така
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за TD 100 свещи или нещо друго
Collapse
X
-
Re: Малко помощ за TD 100 свещи или нещо друго
Mystikal написа:Значи като купих бравото след облужването смяна на ремаци ролки водна помпа и така н.т колата работе много във аванс чукаше си от към помпата вурнах я казаха ми че аванс клапана нещо бил много отворен заял така оправиха го това сега няма проблеми но от тогава като е студена някои път се замисля и неиска да запали от първия път с 2 подрявания на свещите пали много по добре и лесно, и се чуде дали неса за смяна лампата на таблото немие светила никога, да покаже че има нещо нередно а релето мисля че него чувам угасва като спре и лампичката за подрев а мисля че трябва да продължи да подава ток, преди да я облужа неми е правила така
Коментар
-
Re: Малко помощ за TD 100 свещи или нещо друго
Да може и от това да е защото преди да я пипат нямаше проблем, палеше от раз значи това него прави всеки път просто някой път върти няколко пъти стартера и не запалва давам пак на контакт и след това докато чукна и пали, някой от Русе ако знае качетвен сервиз и горе долу цена на центровка на помпаFiat Bravo TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар