Лесен ли е достъпа до тази машинка ,че аз гледах около педалите и не успях да я видя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
P0704 или "СТОП" машинка на педала на съединителя
Collapse
X
-
Здравейте Колеги, карам Алфа 145 1.9JTD... та въпросната машинка/прекъсвач/сензор си е на мястото, стабилно закрепена, но изглежда изобщо не участва в играта, тъй като педала изобщо не я докосва... В смисъл позиционирана е правилно, точно над педала, но при НЕнатиснат педал има разстояние около 1-2 мм между педала и буталцето(черното). Забила ли е? Според вас да търся ли друга? Благодаря предварително!
Коментар
-
brazen написа:Здравейте Колеги, карам Алфа 145 1.9JTD... та въпросната машинка/прекъсвач/сензор си е на мястото, стабилно закрепена, но изглежда изобщо не участва в играта, тъй като педала изобщо не я докосва... В смисъл позиционирана е правилно, точно над педала, но при НЕнатиснат педал има разстояние около 1-2 мм между педала и буталцето(черното). Забила ли е? Според вас да търся ли друга? Благодаря предварително!
Коментар
-
brazen написа:не става... има ли вероятност проблема да идва от това, че съм сменил помпата при педала? И евнтуално педала да не може да се върне до края(макар че ми се струва, че е на нормална височина спрямо спирачния педал)
Коментар
-
Не знам как се качват снимки тук, за това поствам линк http://brazen.snimka.bg/automobiles/...-sensor.620318 надявам се не нарушавам правилата, ако е така - извинете ме.Колега, тва е което можах да направя като снимки, мноого е тясно, затова снимах с телефона. Машинката мога да я завъртя само в посока за демонтаж, и като го направя после едвам пак я монтирам...а самата планка, за която се монтира, ми се струва че не мога да я деформирам.
Коментар
-
brazen написа:Не знам как се качват снимки тук, за това поствам линк http://brazen.snimka.bg/automobiles/...-sensor.620318 надявам се не нарушавам правилата, ако е така - извинете ме.Колега, тва е което можах да направя като снимки, мноого е тясно, затова снимах с телефона. Машинката мога да я завъртя само в посока за демонтаж, и като го направя после едвам пак я монтирам...а самата планка, за която се монтира, ми се струва че не мога да я деформирам.
Коментар
-
готово!Не знам как е при Бравото и др. ФИАТ, но при Алфата е голяма мъка, единственият начин за достъп до машинката при мене е като се откачи таблото с бушоните(да си висне надолу), след което, легнал на двете седалки, си провираш лявата ръка(трудно) и натискаш надолу(щрака и слиза с около 1 см.)Още не съм я тествал дали има разлика, че съм на работа в момента. Ако има разлика - ще пиша.Мерси за помощта!!!
Коментар
-
Airfan написа:Радвам се, че си успял. При мен се усети разлика при превключване на скоростите. Някак си по-плавно започнаха да се случват нещата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар