P0704, но не го записва винаги.При Airfan, пласмасовия щифт връщаше много лесно и сложихме нова машинка, но и тази с малко капчица или др. такова лепило, ще върши още много години работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
P0704 или "СТОП" машинка на педала на съединителя
Collapse
X
-
коцев написа:Понеже темата е свързана с педала на съединителя то ме интересува със жило ли се задейства съединителя или по друг начин на Стилото 1.9 JTD 115к.с. Опитвах се видя как е но почти нищо не видях ,даже и тази машинка за която говорите не видях може и да не съм обърнал внимание.
Коментар
-
Venioid написа:Аз цял ден ровя в Elearn-a, функцията на бутона е само за темпомата. Вероятно има и друга роля, но аз не я открих, или не е описана .
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Освен темпомата,когато двигателя е в режим на принудителен празен ход/няма горивоподаване/.В момента на натискане на съединителя,горивоподаването се възтановява.
Коментар
-
ogi28b написа:Stefan Hadjov написа:Освен темпомата,когато двигателя е в режим на принудителен празен ход/няма горивоподаване/.В момента на натискане на съединителя,горивоподаването се възтановява.
Коментар
-
Преди 2 години смянях помпата на педала и тогава майсторите изобщо не бяха монтирали машинката на мястото и - просто си висеше на кабелите. И установих че постоянно ми се записва грешка. Още тогава я монтирах обратно но тя задейства дори само да си поставя крака на педала. И грешката чат-пат продължава да ми се записва понеже в града кракът ми обикновено седи на педала и той е освободил контактите на машинката.Разлика никаква не открих с нея и без нея в поведението на колата. А машинката със сигурност работи - тествана е с виза-та.
Коментар
-
ogi28b написа:Stefan Hadjov написа:Освен темпомата,когато двигателя е в режим на принудителен празен ход/няма горивоподаване/.В момента на натискане на съединителя,горивоподаването се възтановява.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Вероятно е така при експеримента който сте провели,но оборотите не падат бързо в този случай когато колата е на скорост.Но при натиснат съединител падат бързо и горивоподаването е преди 1000 об.
Коментар
-
emzo написа:Бъмп !Проверете си машинките колегиALFA ZLODEO 156 2.4 JTD=140PS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар