Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
P0704 или "СТОП" машинка на педала на съединителя
Collapse
X
-
кола
На едно девойче и търсиха 150 лв от АИ да и го направят а то е някакви си 5 минути време Самата машинка тогава не се натискаше до края и светят стоповете дори и да си извадил ключа а като пали колага гора от Грешки .Ако е автоматик неможе да се превключват скоростите като на ML МерцедесаТа това е важна дребна част.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:На едно девойче и търсиха 150 лв от АИ да и го направят а то е някакви си 5 минути време Самата машинка тогава не се натискаше до края и светят стоповете дори и да си извадил ключа а като пали колага гора от Грешки .Ако е автоматик неможе да се превключват скоростите като на ML МерцедесаТа това е важна дребна част.
Коментар
-
Аз цял ден ровя в Elearn-a, функцията на бутона е само за темпомата. Вероятно има и друга роля, но аз не я открих, или не е описана .Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:На едно девойче и търсиха 150 лв от АИ да и го направят а то е някакви си 5 минути време Самата машинка тогава не се натискаше до края и светят стоповете дори и да си извадил ключа а като пали колага гора от Грешки .Ако е автоматик неможе да се превключват скоростите като на ML МерцедесаТа това е важна дребна част.
Коментар
-
И при мен беше постоянно ’’натиснат" според ЕКУ-то.Мислех че е дефектирал, но като легнах до/под педалите, видях че гогато съединителя е отпуснат, дори не допира ... Не трябва да се разглобява нищо ... просто трябва да се натисне надолу ... Ако имаш фенерче да си светиш ще е голямо удобство ...За спирачките е същото ...Разлика във вървенето не намерих, макар че очаквах да има разлика ... Ако беше проблем, ЕКУ-то трябваше да запише грешка ... то има код за такава грешка, но при мен не се е появявал.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар