здравеите колеги имам сега отново проблем с колата сега не иска да качва масло знае ли някои каде се намира маслената помпа на 2.4тд и как мога да я проверя свалях картера и там не се вижда.затова ако някои ми помогне ще сам му благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не ми качва масло до распределителния вал.на 2.4ТД
Collapse
X
-
Re: не ми качва масло до распределителния вал.на 2.4ТД
taraleja_bg написа:здравеите колеги имам сега отново проблем с колата сега не иска да качва масло знае ли някои каде се намира маслената помпа на 2.4тд и как мога да я проверя свалях картера и там не се вижда.затова ако някои ми помогне ще сам му благодарен
Коментар
-
значи распределителния вал е добре но колата качва6е масло после спря а отдоло в картера няма никаква верига значи не е скасана по скоро ме претеснява помпата данеби да е взела да си отива.абе общо взето много ядове с моя фиат не сам видял много хубави неща от него а само неща които се развалят и са доста скапи.разбрах че тази помпа е около 800 лв.ако имате някакви идеи за това как да я пробвам за да разбера сас сигорност дали е тя ще сам ви много благодарен .все пак преди да взема да разглобявам всичко трябва да сам сигорен че е това.но не се сештам как да го тествам за да разбеера
Коментар
-
taraleja_bg написа:значи распределителния вал е добре но колата качва6е масло после спря а отдоло в картера няма никаква верига значи не е скасана по скоро ме претеснява помпата данеби да е взела да си отива.абе общо взето много ядове с моя фиат не сам видял много хубави неща от него а само неща които се развалят и са доста скапи.разбрах че тази помпа е около 800 лв.ако имате някакви идеи за това как да я пробвам за да разбера сас сигорност дали е тя ще сам ви много благодарен .все пак преди да взема да разглобявам всичко трябва да сам сигорен че е това.но не се сештам как да го тествам за да разбеера
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:taraleja_bg написа:значи распределителния вал е добре но колата качва6е масло после спря а отдоло в картера няма никаква верига значи не е скасана по скоро ме претеснява помпата данеби да е взела да си отива.абе общо взето много ядове с моя фиат не сам видял много хубави неща от него а само неща които се развалят и са доста скапи.разбрах че тази помпа е около 800 лв.ако имате някакви идеи за това как да я пробвам за да разбера сас сигорност дали е тя ще сам ви много благодарен .все пак преди да взема да разглобявам всичко трябва да сам сигорен че е това.но не се сештам как да го тествам за да разбеера
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар