Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нужда от съвет за Браво JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегата ще каже като я види, дано да е ЖТД 100, а това 105 в обявата да е грешка.

Коментар

Airfan написа:
      Склонен съм да мисля, че е JTD100, тъй като на калниците ги няма надписите JTD105, а на капака на багажника има надпис JTD, което е характерно за JTD100 версиите.
      Напълно подкрепям! Освен това този модел приборно табло се монтира след 2000 година на Брава ЖТД.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

ogi28b написа:
        Колегата ще каже като я види, дано да е ЖТД 100, а това 105 в обявата да е грешка.
        А виждал ли си да пише ТД на капака на двигателя, а на калниците да пише ЖТД-105?
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

ogi28b написа:
          Абсолютно не може да се каже дали е 100 или 105, ако не се види двигателя. Купето на тази кола е 1:1 като моето, а то е 99-та година, с JTD 105. Ако не е 100, не я взимай. На автомобил за 3000 лева да му плащаш по 120-130 лева допълнително данък е пълно безумие.
          100% е ЖТД100.1.надписите по калниците липсват2.ЖТД го има на задния капак и е точно така както на всички ЖТД100 3.При ЖТД100 пепелника е цял не е на две частиИма и други такива "дреболии" по които се различават 100 и 105
          BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
          E46 320D

Коментар

Гледайки интериорните снимки на тази кола все едно виждам моята, включая цвета на дамаските, барчето, пепелник и оборудване. Моята кола със сигурност е ЖТД 100. Произведена е обаче 02.2001 година.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Извинявам се за късния отговор. Бях извън града по работа. Един познат отиде да я гледа.Наистина се оказала че е JTD 100 обявата била объркана.За жалост парите, които и иска са твърде високи за моите стандарти в момента иначе автомобила бил запазен единсвено салона имал дребни забелжки но друго май нямало и това е причина и цената, която е обявена да не пада.За момента мисля да почакам да видя дали няма да се появи нещо ново.Иначе забелязвам например че някой обяви продължават да падата(едното браво от 4000 е паднало на 3700). Надявам се скоро да се появи някоя добре запазена и на не ужасно висока цена, защото ...вече наистина ми се иска да си взема нещо.Благодаря отново за предложението на автомобила,но явно няма да е този моя. Ще се радвам ако пак някои забележи нещо да пише благодаря
              Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Здравейте колеги,Натъкнах се на тази обява http://www.cars.bg/u133316 Преди месец може би човек даже от форума ми писа за нея (borisov) но тогава цената беше с 400 лв по висока.Интересното ми е този чип тунинг каква му е работа/допълнителни проблеми ли ще имам покрай него. Забелязах че няма ABS но има ESP ,което не го знам какво е И съответно така като я гледате струва ли си колата. По това което научих от вас от снимката на двигателя ми се струва че е наистина JTD 100.Благодаря за коментарите
                Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Понеже този линк при мен не се отваря, да питам - как забеляза че няма ABS, и как забеляза че има ESP ?

Коментар

Ами по обявата го разбрах понеже тук ме посъветваха да обръщам внимание се пак и какво пише в обявата . Иначе по никакъв друг начин. А линка не се отваря защото имаше една точка накрая но я коригирахhttp://www.cars.bg/u133316Съжалявам за неудобството
                    Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

egzoti4en написа:
                      Ами по обявата го разбрах понеже тук ме посъветваха да обръщам внимание се пак и какво пише в обявата . Иначе по никакъв друг начин. А линка не се отваря защото имаше една точка накрая но я коригирахhttp://www.cars.bg/u133316Съжалявам за неудобството
                      Двигателя изглежда прекалено чист за разлика от казанчето на антифриза, ако това въобще е антифриз вътре. Това се набива на очи на пръв поглед.
                      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

А отностно това че има чип. Четах доста форуми по този въпрос на всякъде различно пише че уж не скапвало двигателя и че даже било по-добре по някога.Даже някъде пише кола на старо с чип не е хубаво да се купува пък камоли ако била дизел(естествено зависи до това как е пазена).Вашето мнение какво е.
                        Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Колата е с ABS с автоматично разпределение на усилието - казанчето за спирачна течност е високо горе на стената, няма ESP, в този модел такава функция не се предлага, освен ако не е уникална бройка.

Коментар

Благодаря много за полезната информация...наистина нз как го правите само от една снимка но сте велики Само този чип ми е голямото притеснение иначе си е JTD 100 щом и ABS се оказа че имало не е много зле работата май
                            Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Накарай продавача, да го махне и намери някой който е карал таква кола, да я види как е.Ремап-а, ако е кадърен е само предимство.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X