Колегата ще каже като я види, дано да е ЖТД 100, а това 105 в обявата да е грешка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нужда от съвет за Браво JTD
Collapse
X
-
Airfan написа:Склонен съм да мисля, че е JTD100, тъй като на калниците ги няма надписите JTD105, а на капака на багажника има надпис JTD, което е характерно за JTD100 версиите.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
ogi28b написа:Абсолютно не може да се каже дали е 100 или 105, ако не се види двигателя. Купето на тази кола е 1:1 като моето, а то е 99-та година, с JTD 105. Ако не е 100, не я взимай. На автомобил за 3000 лева да му плащаш по 120-130 лева допълнително данък е пълно безумие.BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
E46 320D
Коментар
-
Извинявам се за късния отговор. Бях извън града по работа. Един познат отиде да я гледа.Наистина се оказала че е JTD 100 обявата била объркана.За жалост парите, които и иска са твърде високи за моите стандарти в момента иначе автомобила бил запазен единсвено салона имал дребни забелжки но друго май нямало и това е причина и цената, която е обявена да не пада.За момента мисля да почакам да видя дали няма да се появи нещо ново.Иначе забелязвам например че някой обяви продължават да падата(едното браво от 4000 е паднало на 3700). Надявам се скоро да се появи някоя добре запазена и на не ужасно висока цена, защото ...вече наистина ми се иска да си взема нещо.Благодаря отново за предложението на автомобила,но явно няма да е този моя. Ще се радвам ако пак някои забележи нещо да пише благодаряFiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Здравейте колеги,Натъкнах се на тази обява http://www.cars.bg/u133316 Преди месец може би човек даже от форума ми писа за нея (borisov) но тогава цената беше с 400 лв по висока.Интересното ми е този чип тунинг каква му е работа/допълнителни проблеми ли ще имам покрай него. Забелязах че няма ABS но има ESP ,което не го знам какво е И съответно така като я гледате струва ли си колата. По това което научих от вас от снимката на двигателя ми се струва че е наистина JTD 100.Благодаря за коментаритеFiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Ами по обявата го разбрах понеже тук ме посъветваха да обръщам внимание се пак и какво пише в обявата . Иначе по никакъв друг начин. А линка не се отваря защото имаше една точка накрая но я коригирахhttp://www.cars.bg/u133316Съжалявам за неудобствотоFiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
egzoti4en написа:Ами по обявата го разбрах понеже тук ме посъветваха да обръщам внимание се пак и какво пише в обявата . Иначе по никакъв друг начин. А линка не се отваря защото имаше една точка накрая но я коригирахhttp://www.cars.bg/u133316Съжалявам за неудобствотоMarea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
А отностно това че има чип. Четах доста форуми по този въпрос на всякъде различно пише че уж не скапвало двигателя и че даже било по-добре по някога.Даже някъде пише кола на старо с чип не е хубаво да се купува пък камоли ако била дизел(естествено зависи до това как е пазена).Вашето мнение какво е.Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар