Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нужда от съвет за Браво JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еми липсата на елементарна система като АБС за кола 2000г.+ е недопустима.И хич не ме интересува, че има специалисти, които спират по-добре без АBS.С предните два поста се опитвам да кажа на автора, че има коли на пазара без ABS ! Да си отваря очите.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Разбрах с каква идея го каза и чесно казано благодаря, защото и аз се учудвам кола 2000 година без основни системи че може да има.Ако не беше споделил наистина едвали щях да го забележа точно в този автомобил.Иначе и аз мисля че втория автомобил е по-добре запазен, но не ми е съвсем по джоба за жалост.
      Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

egzoti4en написа:
        Разбрах с каква идея го каза и чесно казано благодаря, защото и аз се учудвам кола 2000 година без основни системи че може да има.Ако не беше споделил наистина едвали щях да го забележа точно в този автомобил.Иначе и аз мисля че втория автомобил е по-добре запазен, но не ми е съвсем по джоба за жалост.
        Със сигурност има, моето е 2000 г. и е без. Лично на мен не ми пречи че няма ABS, един проблем по- малко, но определено е тъпо кола произведена тази година да няма тази екстра, ако все още го водят като екстра Аз лично нямам нищо против, ако съм наясно с това разбира се, да си взема ЖТД105, а по документи да пише, че е ТД100 или ЖТД100, стига цената да е като за ЖТД105 и колата е хубава. Дори малко повечко пари може да дам. Все пак данъка не е чак толкова много, но все пак едни пари + никога няма да ми дойдат зле
        FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.

Коментар

egzoti4en написа:
          Обявата на вторият автомобил съм я виждал доста отдавна, което може да означава, че нещо не е в ред. Имай го предвид като/ако го оглеждаш.@mitaka_neikov - абс-ът не е проблем. Той работи безотказно и не създава ядове.

Коментар

Може да няма проблем с колата,а с цената.В нашея град/Плевен/ търговците на автомобили втора употреба са извесни с голямата си "халка"/надценка/ и затова аз не си купувам коли оттук.Имаме пазар,който се провежда всяка неделя и обикновенно хората ходят там да убият време и да хапнат по кебапче с бира-да не са в тях да ги увикват.Аз не оставам настрани. Гарантирам,че ще смъкне от цената,но едва ли чак хилядарка.

Коментар

Наистина тази обява се оказа за JTD105, били объркали като пускали обявата. Днес ходих да го видя автомобила двигателя изглеждаше запазен, но за сега маи мисля да изчакам да видя дали няма да се появи някое JTD100. И се надявам да имам и малко късмет
              Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Ето тази е 100 к.с и изглежда доста добре http://www.cars.bg/u198346
                BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
                E46 320D

Коментар

Наистина изглежда доста добре но ме притеснява малко цена. И да попитам как разбра че е 100 след като пише по обява 105. Смисъл аз знам че си прав,но ми е интересно по какво ги различаваш от снимките защото за мен така без двигателя са като две капки вода. Благодаря за предложението не бях я видял определено ми взима погледа ще гледам да мина да я видя пък се надявам и цената да падне малко.
                  Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Абсолютно не може да се каже дали е 100 или 105, ако не се види двигателя. Купето на тази кола е 1:1 като моето, а то е 99-та година, с JTD 105. Ако не е 100, не я взимай. На автомобил за 3000 лева да му плащаш по 120-130 лева допълнително данък е пълно безумие.

Коментар

Човека е написал ЕВРО3 в обявата.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Евро 3 и 105 К.С. - на кое по-напред да вярва купувачът?! На някои места пише и "Жени", ама вътре е кенеф.

Коментар

Ами предвид годината, дори и да си е сложил 1 година в повече, автоматично я прави JTD100 Не става само с ядене ....
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Говориш за години ?!? Та тези коли през февруари 2002-ра отдавна са спрени от производство. Дори да е последната, слязла от линията, и "дори и да си е сложил 1 година в повече", това "автоматично я прави" JTD 105. Е3 го пише на табелата на всяка кола, произведена в Италия. Това няма нищо общо с Евро3, а означава код на страна. В тази кодировка - Е1= Германия, Е3=Италия, и други. Февруари 2002 може да е годината на първа регистрация, но не и на производство. Продавачът има документи, в които пише мощността и годината. Според тях той си е написал данните в обявата. По снимките не е възможно да се определи с какъв двигател е колата.
                            emzo написа:
                            Не става само с ядене ....

Коментар

Склонен съм да мисля, че е JTD100, тъй като на калниците ги няма надписите JTD105, а на капака на багажника има надпис JTD, което е характерно за JTD100 версиите.

Коментар

Aбе и други отличителни белези има ама няма да споря, че все съм криворазбраната цивилизация.Тая кола е на бая повече от 140 000км
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X