Еми липсата на елементарна система като АБС за кола 2000г.+ е недопустима.И хич не ме интересува, че има специалисти, които спират по-добре без АBS.С предните два поста се опитвам да кажа на автора, че има коли на пазара без ABS ! Да си отваря очите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нужда от съвет за Браво JTD
Collapse
X
-
Разбрах с каква идея го каза и чесно казано благодаря, защото и аз се учудвам кола 2000 година без основни системи че може да има.Ако не беше споделил наистина едвали щях да го забележа точно в този автомобил.Иначе и аз мисля че втория автомобил е по-добре запазен, но не ми е съвсем по джоба за жалост.Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
egzoti4en написа:Разбрах с каква идея го каза и чесно казано благодаря, защото и аз се учудвам кола 2000 година без основни системи че може да има.Ако не беше споделил наистина едвали щях да го забележа точно в този автомобил.Иначе и аз мисля че втория автомобил е по-добре запазен, но не ми е съвсем по джоба за жалост.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
egzoti4en написа:Разбрах с каква идея го каза и чесно казано благодаря, защото и аз се учудвам кола 2000 година без основни системи че може да има.Ако не беше споделил наистина едвали щях да го забележа точно в този автомобил.Иначе и аз мисля че втория автомобил е по-добре запазен, но не ми е съвсем по джоба за жалост.
Коментар
-
Може да няма проблем с колата,а с цената.В нашея град/Плевен/ търговците на автомобили втора употреба са извесни с голямата си "халка"/надценка/ и затова аз не си купувам коли оттук.Имаме пазар,който се провежда всяка неделя и обикновенно хората ходят там да убият време и да хапнат по кебапче с бира-да не са в тях да ги увикват.Аз не оставам настрани. Гарантирам,че ще смъкне от цената,но едва ли чак хилядарка.
Коментар
-
Ето тази е 100 к.с и изглежда доста добре http://www.cars.bg/u198346BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
E46 320D
Коментар
-
Наистина изглежда доста добре но ме притеснява малко цена. И да попитам как разбра че е 100 след като пише по обява 105. Смисъл аз знам че си прав,но ми е интересно по какво ги различаваш от снимките защото за мен така без двигателя са като две капки вода. Благодаря за предложението не бях я видял определено ми взима погледа ще гледам да мина да я видя пък се надявам и цената да падне малко.Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Говориш за години ?!? Та тези коли през февруари 2002-ра отдавна са спрени от производство. Дори да е последната, слязла от линията, и "дори и да си е сложил 1 година в повече", това "автоматично я прави" JTD 105. Е3 го пише на табелата на всяка кола, произведена в Италия. Това няма нищо общо с Евро3, а означава код на страна. В тази кодировка - Е1= Германия, Е3=Италия, и други. Февруари 2002 може да е годината на първа регистрация, но не и на производство. Продавачът има документи, в които пише мощността и годината. Според тях той си е написал данните в обявата. По снимките не е възможно да се определи с какъв двигател е колата.emzo написа:Не става само с ядене ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар