Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нужда от съвет за Браво JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нямат надписи на калниците. Моето е 100.

Коментар

Е те може да са махнати, това не е гаранция.Най-лесно е като се вдигне капака, ако има тротъл боди- JTD100 e.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И какво е "тротъл боди" ?

Коментар

Питай Наско, бях написал дросел, но заради него редактирах !Така или иначе специфична част от евро3 двигателя И не знам как се превежда на български
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Относно километрите напълно съм наясно че това не са реалните.Мисля до края на седмицата да отскоча и да го видя се пак, ще гледам да запиша номера за да мога ако се съмнявам да се консултирам с вас, но чесно казано с тия означения JTD 105 някак и на мен вече не ми вдъхва за жалост доверие че може да е 100 ,но кои знае .Иначе ще продължавам да се озъртам ако тази не стане, за жалост не намирам в момента други JTD 100.Благодаря ви отново колеги много за помоща и бързото съдействие найстина не съм очаквам толкова много хора да ми помогат и да се занимават с толкова некомпетентен човек МЕРСИ
            Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Колега ето как изглеждат моторите jtd105 и jtd100.Основните разлики които можеш да забележиш са :- jtd100 има дросел на всмукателя- jtd100 има ел.ЕГР клапанЗа да можеш да разграничиш jtd100 от jtd105 трябва да си поне малко запознат с jtd105 мотора.От друга страна би трябвало да правиш и разлика между TD и JTD моторите.Много често продават TD100 за jtd100 и jtd105.Всякакви такива врътки съм виждал.
              Прикачени файлове

Коментар

janyboy написа:
                Колега ето как изглеждат моторите jtd105 и jtd100.Основните разлики които можеш да забележиш са :- jtd100 има дросел на всмукателя- jtd100 има ел.ЕГР клапанЗа да можеш да разграничиш jtd100 от jtd105 трябва да си поне малко запознат с jtd105 мотора.От друга страна би трябвало да правиш и разлика между TD и JTD моторите.Много често продават TD100 за jtd100 и jtd105.Всякакви такива врътки съм виждал.
                Да, и ако не разбираш що е то "дросел на всмукателя" и ел. ЕГР клапан?Няма ли да е по-лесно да се посочи просто тръбата при Е2 моторите по които минават отработените газове. По този начин и от 20 метра ще може да видиш кой мотор е, а и е по-лесно за по-некомпетентните потребители!
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                  Да, и ако не разбираш що е то "дросел на всмукателя" и ел. ЕГР клапан?Няма ли да е по-лесно да се посочи просто тръбата при Е2 моторите по които минават отработените газове. По този начин и от 20 метра ще може да видиш кой мотор е, а и е по-лесно за по-некомпетентните потребители!
                  Ми нали за това съм качил снимките.Мисля че разликите се виждат дори да не знаеш кое какво е

Коментар

Абе хора вие сте страшни и снимки ми качихте направо незнам.Много ви благодаря наистина
                    Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

http://www.mobile.bg/11281466097376753
                      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Това ще е съдрано от каране.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ето още едно http://www.mobile.bg/11278334593332252
                          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Това е по-добре, само салона е ужасно грозен.Ама като се смени барабар с волана и ще замяса.Поне има ABS
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Това е по-добре, само салона е ужасно грозен.Ама като се смени барабар с волана и ще замяса.Поне има ABS
                              Съжалявам за офф-а...ама не се сдържам! EMZO ти май държиш да има повече системи за сигурност, че да има какво да ти свети по таблото и да се занимаваш в свободното време (това е в кръга на шегата)
                              Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
                              Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
                              FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000