Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да гледам при покупка на TD100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

чета из форума и доста ми се изясняват нещата.само немога да разбера тая оранжевата лампа с ключ единствено за имобилайзера ли е??и щом е изолиран защо свети постоянно.човека ми каза че имал проблем нещо с ключове и изолирал имобилайзера но..........откъде що и как-------дали няма да ми създава проблем това

Коментар

sacho7803 написа:
      чета из форума и доста ми се изясняват нещата.само немога да разбера тая оранжевата лампа с ключ единствено за имобилайзера ли е??и щом е изолиран защо свети постоянно.човека ми каза че имал проблем нещо с ключове и изолирал имобилайзера но..........откъде що и как-------дали няма да ми създава проблем това
      Имобилайзера е част от магнитния клапан, който пропуска горивото към помпата, когато е отворен - колата работи, искаш ли да загасиш двг той затваря, спира подаването на гориво и автомобила гасне. та най-вероятно е сменен този клапан а с него и имобилайзера, но е подменен с евтин, защото нов оригинален ще да струва мнооого пари, т.е. сега автомобила няма имобилайзер... Варианта с подмяна на ключове ми се струва по-труден, понеже половината на имобилайзера е именно в ключа Аз съм го сменял и при мен свети, но много рядко жълтия ключ на таблото Не е проблем, автомобила пали и заминава...Относно теча в гнездата на дюзите - може да е от обратната нафта, може обаче и да не е. При втория вариант е сигурно, че има проблем във въпросните 2 дюзи, но първо може да се подменат 2-та маркуча на 3 и 4 дюза, избърсва се насъбралата се навта и се тества с няколко гръгчета и повече оборот на двг. Спираш - гледаш и ако пак има нафта можеш да си направиш и сам изводите. При гасене фиатките си поритват повече сякаш от другите автомобили и моя рита, явно и на други колеги рита, чак като съм ходил в сервиз вземат да се шашкат... абе викат ми - май имаш някой тампон за смяна... отговора е ясен - ти остави тая работа, гледай да свършиш за каквото съм дошъл Иначе фиат без клима ше да е най-най орязания фиат на света, ама поне един проблем по-малко. успех
      FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

problem

kolegi moge li niakoi da mi kage kakvo znachi kogato ti ispisva komputara error c1 na tabloto

Коментар

Re: problem

petar.valchkov написа:
          kolegi moge li niakoi da mi kage kakvo znachi kogato ti ispisva komputara error c1 na tabloto
          Мога да ти кажа веднага колега - колата е за хвърляне Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
          FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Re: problem

petar.valchkov написа:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26353 Може би някъде по датчиците на Cli - климатика. Датчика външна температура работи ли?
            Fiat Marea TD100

Коментар

Working...
            X