Здравейте колеги.Колебая се дали да не си купя Fiat Bravo disel.Интересуват ме тези 1999-2000 с климатроник с дизеловите двигатели.Нужен ми е съвет от вас ако може да споделите мнение опит относно дизеловите двигатели.Интерсуваме:1.Разход (градско/извън градско)2.Проблеми с двигателя3.Ремонти който сте извършвали по колата(колко са ви излезли)4.Подръжка(скъпа ли е)5.Изобщо струва ли си човек да избере Fiat Bravo с дизел за да спести някой лев от пътувания или има възможност да имам повече проблеми от колкото плюсове.Благодаря на всички който ще изразят мнение по въпроса.Преместена от раздел "Консултации по общи въпроси"Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat bravo JTD или TD
Collapse
X
-
защо не пробва да потърсиш в раздел дизел например тазиhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=58895
-
Ако ще е браво...100% JTD!!! Има варианти при двигателите JTD105 и JTD100, като втория освен данъка има и други благини, за които ще те осведомят колегите.Личният ми опит е ,че за кола на 328 000 км , моето JTD105 дава приличен 7,2 градски разход, говоря за Пловдив. Освен това динамиката наколата значително се увеличи след кратка интервенция по компютъра И. Доста написано има в нашия форум и е много удобно ако ползваш търсачката.п.п. в никакъв случай не искам да пренебрегвам ТД100 мотора, напротив много е добър, но въпреки това в момента има JTD -та на смешни цени!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
emzo написа:JTD е по-икономичен и подлежи на чип тунинг, с това само смазва отвсякъде ТД100.
Коментар
-
става дума за 2500-3000 Лева,може и малко отгоре.според зависи дали е регистрирана и странични разходи.благодаря ви изключително много на всички за мненията .обиколих почти всички ако не и всички теми във форума, май остана само да случа на читаво.Отново много благодаря колеги!Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
nelegalniq написа:emzo написа:JTD е по-икономичен и подлежи на чип тунинг, с това само смазва отвсякъде ТД100.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар