vgeorgiev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си поговорим за ЕГР клапана - Стило JTD
Collapse
X
-
-
emzo написа:Слагай тапа, само ще ти запише грешка.Иначе ти трябва winols.Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
-
Няма как от съединител да не може да превъртиш гумите.Или ще ги въртиш, или оборотомера ще е в червеното, но без да въртиш гуми. Както Емзо ти каза, слагай тапа на ЕГР-а и карай смело. Просто имаш съвпадение с аварийните режими на колата и твоите намесвания, за да я "оправиш".A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
А е колеги как сваляте долния винт където е захванат за изпускателния.. мъчих залягах не подава горния го развих ама долния.... Утре смятам да махна кутията на акумулатора и тръбите за въздух и тогава чак. Проблема е че се прибирам късно от работа и не ми остава светло време :DFiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
-
аз също направих опит махнах буксата на егр и вакума на онова черното където мести клапата на дросела ... колата стана по-пъргава в ниските но после като чели умира , върнах всичко стана по мудна в началото но после се развърта повече ... защо и редно ли е ? има ли как да е пъргава като без но после в по високите да не замира ?Follow me, if you can ...
Коментар
-
Прочетох всичко след като ми направи забележка , но защо усещам колата по бавна в високите аз сложих 2 ламаринки след егр и преди дросела , буксата е включена , колата е ремапната с права генерация , но егр не е изключен софтуерно но не мисля че може да е от това ,остана само прекалено топлото време ?п.п правих ремапа преди правата генерация след нея трябва ли да отида пак за настройка ?Follow me, if you can ...
Коментар
-
Ако 25-26 градуса, са много топло време, то цяло лято колата не трябва да се кара по тази логика. Другаде ти е проблема не температурата на въздуха.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колеги бърз въпрос,защото четейки "лекциите" в по-предните ви постове съвсем се обърквам,защото не съм голям специалист по дизелите.На моя приятелката Стилото 1.9жтд 80к.с от известно време се оплаква,че колата забивала,нямала мощност и такa.Закара я в сервиз там чистили ЕГР,защото казали,че е от него,но след интервенцията единствената промяна е,че на моменти се държи нормално,а в други си е пак спъната.Колата е 2002ра година Евро 3.Само с механично излоране ще се реши ли проблема или ще се появят софтуерни проблеми?EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар