emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си поговорим за ЕГР клапана - Стило JTD
Collapse
X
-
AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
-
iakvvu написа:emzo написа:Да, мисля, точно като се застуди мисля да тествам с и без егр.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Ще има разлика в загряването,ако при изключен ЕЖР,изключи от играта и топлообменика.Това важи само за двигателите с топлообменик.При изключен ЕЖР,топлообменика остава без функция и е противопоказно присъствието му.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
И моя ЕГР е вече запушен с ламаринка вече около месец и половина карам така, грешка не ми е давало все още. Разлика в загряването не осещам, но в поведението на колата и ускорението има, и то голяма, единсвено не разбирам, защо сутрин като запаля, се колебаят оборотите, и преди да го затапя правеше така.Fiat Stilo 1.9 JTD 115 hp 2004 год. март
Коментар
-
vanyo_83 написа:И моя ЕГР е вече запушен с ламаринка вече около месец и половина карам така, грешка не ми е давало все още. Разлика в загряването не осещам, но в поведението на колата и ускорението има, и то голяма, единсвено не разбирам, защо сутрин като запаля, се колебаят оборотите, и преди да го затапя правеше така.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Не съм гледал оборотите с ФЕС за да съм сигурен че се променят, че е много студено сутрин и не ми се мръзне. Обаче се съмнявам дали пък не се променя само аванса - момента на впръскване и от там и промяната в звука и да се заблуждавам че се менят оборотите? Нали за да гори нафтата с изгорели газове вместо с чист въздух трябва различно време, а от там и друг момент на впръскване.Прави го по три пъти на равни интервали и след малко още три пъти и това е. Все едно си пуснал тест на нещо от ФЕС - нали подава команда по три пъти.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар