Колеги скоро се сдобих с Фиат Мареа 1.9ЖТД 110коня,но за съжаление заради неверни показания на уреда за нафтата допуснах да свърши горивото.След като заредих,от няколко опита с помощта на кабели от друг автомобил успях да запаля.След 500метра отново ми угасна,след известно време запали.На друдия ден си палеше без проблеми ,но днес ми угасна отново.Въпроса ми е следния необходимо ли е да се обезвъздушава поради това ,че е била без гориво или помпата в резервоара...Помагайте!!!Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа 1.9ЖТД 110 проблем
Collapse
X
-
Re: Фиат Мареа 1.9ЖТД 110 проблем
rumvas написа:Колеги скоро се сдобих с Фиат Мареа 1.9ЖТД 110коня,но за съжаление заради неверни показания на уреда за нафтата допуснах да свърши горивото.След като заредих,от няколко опита с помощта на кабели от друг автомобил успях да запаля.След 500метра отново ми угасна,след известно време запали.На друдия ден си палеше без проблеми ,но днес ми угасна отново.Въпроса ми е следния необходимо ли е да се обезвъздушава поради това ,че е била без гориво или помпата в резервоара...Помагайте!!!
Реклама
Collapse
Коментар