Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа 1.9ЖТД 110 проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Мареа 1.9ЖТД 110 проблем

Колеги скоро се сдобих с Фиат Мареа 1.9ЖТД 110коня,но за съжаление заради неверни показания на уреда за нафтата допуснах да свърши горивото.След като заредих,от няколко опита с помощта на кабели от друг автомобил успях да запаля.След 500метра отново ми угасна,след известно време запали.На друдия ден си палеше без проблеми ,но днес ми угасна отново.Въпроса ми е следния необходимо ли е да се обезвъздушава поради това ,че е била без гориво или помпата в резервоара...Помагайте!!!Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Фиат Мареа 1.9ЖТД 110 проблем

rumvas написа:
    Колеги скоро се сдобих с Фиат Мареа 1.9ЖТД 110коня,но за съжаление заради неверни показания на уреда за нафтата допуснах да свърши горивото.След като заредих,от няколко опита с помощта на кабели от друг автомобил успях да запаля.След 500метра отново ми угасна,след известно време запали.На друдия ден си палеше без проблеми ,но днес ми угасна отново.Въпроса ми е следния необходимо ли е да се обезвъздушава поради това ,че е била без гориво или помпата в резервоара...Помагайте!!!
    Здравей колега, налей нафта, подай контакт и остави на контакт за 5-6 сек. или докато ти изключи реленцето на помпата - чува се под жабката и после изключи от контакт без да палиш. Направи така 4-5 пъти и системата сама ще се е обезвъздушила. След това опитай да запалиш, ако пак не пали или гасне бързо, значи е твърде възможно помпата да е позасмукала фин боклук въпреки цедката в резервоара и да се е позадръстил горивния филтър или цедката в резервоара се е задръстила.

Коментар

Working...
    X