Измерих следното: На контакт - 2 пин- 12,45в 4 пин- 4,94в 5 пин- 1,2 При работа на място - 2 пин- 13,65в 4 пин- 4,94в 5 пин- 1,93 При товар- 5 пин при 3000 оборота- 4,00в 3500 - 4,13в 4000 - 4,17в Работи ли според вас ( хората които разбират)?Другеят въпрос ми е: При ускорение при около 2700 оборота(съответно 3,90волта) усещам едно спъване (заглъхване), каточели докато натискам гаста някой чуква за миг леко спирачката. Това не е винаги но в 90% от случаите може би, на какво може да се дължи това?Колата е Мареа 1,9 jtd
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работи ли дебитомера
Collapse
X
-
Има тема за дебитомера и е най горе във важни теми. Там надълго и нашироко е дискутирано по въпроса. Не пускай нова тема за едно и също. Там ще намериш отговора на въпроса ти. / http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26645 /Fiat Marea TD100
-
Re: Работи ли дебитомера
Jak написа:Работи ли според вас ( хората които разбират)?Другеят въпрос ми е: При ускорение при около 2700 оборота(съответно 3,90волта) усещам едно спъване (заглъхване), каточели докато натискам гаста някой чуква за миг леко спирачката. Това не е винаги но в 90% от случаите може би, на какво може да се дължи това?Колата е Мареа 1,9 jtd
Коментар
-
Четох я темата но там само спорове кой знае и кой не знае, но все пак показанията които се споменават ме кара да си мисля че не работи както трябва при натоварване и затова зададох въпроса.Като незнам разбира се колко въздух постъпва в същото време, може да е недостатъчен и за това да показва така, но това ще събуди отново големите спорове. Ако създавам излешни теми - извинете ме. Да колата е 105 коня, забравих да спомена, на такава тема не съм попадал но щом има ще се поразровя. БлагодаряФиат Мареа 1,9 jtd
Коментар
-
emzo написа:това за турбо дупката го твърди твоя мапер, аз на 105 мотора не съм усещал такава !
Коментар
-
Подобно заглъхване имах на Стилото,но при около 1800-2000 оборота. От около месец съм с нов дебитомер и това вече го няма. Колега Jak,какъв е сензорът на дебитомера ти(комбинацията от цифри и букви изписани върху него)?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Ако по някаква причина се стигне до нов дебитомер:В: Откъде да го закупя ?О: Само оторизирани от Бош дистрибутори, като:Киров, Ауто+ и др.В: Колко струва ?О: с Бош *номера се проверява ето тук:http://www.bosch.bg/bg/products/car_...list/index.htmF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар