колеги изчетох можеби повечето от написаното по темата за дизеловите двигатели но ако е възможно ще ви помоля да ме посъветвате понеже ще ходя да купувам стило 1.9жтд накратко какво е най важно да погледна знам че всичко опира до късмет но за мен е важно двигателят да е добре, та ще съм много благодарен за няколко реда по въпроса ако не ви представлява трудност, предварително благодаря. въпросната кола е http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...108&f1=details
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съвети при покупка на стило1.9 жтд
Collapse
X
-
Виж му реалните километри. Щом по обява е 170 , може и да са много повече.Виж дали има АСР - така и така даваш пари, задължително да я има.Намира се под бутона на СИТИто.АКо при потегляне тресе - си приготви от 550 до 1600лв с труд.Задължително ще смениш:- тампони заден мост - 120лв- тампон ск, кутия - 150лв- термостат - 130лв.Дано да и е читва дебитомера, ,че нов е 400 пара.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
Re: съвети при покупка на стило1.9 жтд
ivailonikiforov написа:колеги изчетох можеби повечето от написаното по темата за дизеловите двигатели но ако е възможно ще ви помоля да ме посъветвате понеже ще ходя да купувам стило 1.9жтд накратко какво е най важно да погледна знам че всичко опира до късмет но за мен е важно двигателят да е добре, та ще съм много благодарен за няколко реда по въпроса ако не ви представлява трудност, предварително благодаря. въпросната кола е http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...108&f1=detailsMULTIPLA 1.9 JTD 115PS
Коментар
-
ivailonikiforov написа:ivailonikiforov написа:колеги изчетох можеби повечето от написаното по темата за дизеловите двигатели но ако е възможно ще ви помоля да ме посъветвате понеже ще ходя да купувам стило 1.9жтд накратко какво е най важно да погледна знам че всичко опира до късмет но за мен е важно двигателят да е добре, та ще съм много благодарен за няколко реда по въпроса ако не ви представлява трудност, предварително благодаря. въпросната кола е http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...108&f1=detailsПотегли на 1-ва на равен участък без подаване на газ - колата трябва да потегли равномерно без притрисане иначе пак мирише на пари и то на много пари.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:ivailonikiforov написа:ivailonikiforov написа:колеги изчетох можеби повечето от написаното по темата за дизеловите двигатели но ако е възможно ще ви помоля да ме посъветвате понеже ще ходя да купувам стило 1.9жтд накратко какво е най важно да погледна знам че всичко опира до късмет но за мен е важно двигателят да е добре, та ще съм много благодарен за няколко реда по въпроса ако не ви представлява трудност, предварително благодаря. въпросната кола е http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...108&f1=detailsПотегли на 1-ва на равен участък без подаване на газ - колата трябва да потегли равномерно без притрисане иначе пак мирише на пари и то на много пари.
MULTIPLA 1.9 JTD 115PS
Коментар
-
Цената е много добра според мен. При такава цена, не можеш много да оспорваш.Моят съвет е погледни дали наистина е 2002 година. Когато купувах моята - бяха я обявили 2002,а тя е купена 2001 октомври. Това е само информативно - пак си мисля че цената е супер.Каквото и да е състоянието на колата със сигурност трябват около 1000 за след това - ремъци, масла, филтри / каско/ ГО....Успех!
Коментар
-
herkulles написа:ivailonikiforov написа:доколкото разбирам трябва да се опитам да потегля без да докосвам педала на газта само на празен ход със съединител ли?MULTIPLA 1.9 JTD 115PS
Коментар
-
коцев написа:Струва ми се че за да е читава колата цената трябва да е минимум 6 000лв .За тая ниска цена им нещо което не е на ред.MULTIPLA 1.9 JTD 115PS
Коментар
-
За моята миналата година септември месец броих 6000 лв и съм сменил само един термостат от Рено дето го сложих и за 10 лв е купен. Минах 10 000км ,чудесна возия ,много стабилна колица . Единствен недостатък за мен е че е много ниска отпред и трябва много да се внимава по какви пътища да се кара.
Коментар
-
коцев написа:За моята миналата година септември месец броих 6000 лв и съм сменил само един термостат от Рено дето го сложих и за 10 лв е купен. Минах 10 000км ,чудесна возия ,много стабилна колица . Единствен недостатък за мен е че е много ниска отпред и трябва много да се внимава по какви пътища да се кара.MULTIPLA 1.9 JTD 115PS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар