здравейте колеги светнаха ми лампите за кей кода и умната дюза и колата ми изгасна ,след известно време ми светна само тая на дюзата и пак изгасна ,пак паля и пак след известно време светват и 2 те и пак гасне някой ако е имал подобен проблем да сподели мотора е тд100
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
светват ми лампи и гасне- помогнете
Collapse
X
-
djo8 написа:благодаря, а за какво са тия бушони?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: светват ми лампи и гасне- помогнете
djo8 написа:здравейте колеги светнаха ми лампите за кей кода и умната дюза и колата ми изгасна ,след известно време ми светна само тая на дюзата и пак изгасна ,пак паля и пак след известно време светват и 2 те и пак гасне някой ако е имал подобен проблем да сподели,забравих да спомена мотора е тд100
Коментар
-
jenshen73 написа:..И в двигателят ти няма умни дюзи, всъщност и глупави няма. Индикатора, който ти светка просто те информира, че има някакъв проблем с двигателя.
Коментар
-
благодаря за бързите отговори,и аз си мисля за проблем с имобилайзера,но забравих да спомена че на платката която под ГНП излизат 2 кабела , единият отива в клапана за гасене а другия е изкормен и нямам идея каде отива, а за дигностика тука в Гърция направо ме изхвърлиьа като мръсен пес, причината е че няма дизелови автомобили а и сам патил от тия гръцки майстори......... аман ,преди време имах проблем с нафтата (въздух) , не успях да си намеря подходящи маркучи ,та в сервиз за "дизели" ,тука са голяма рядкост, гледайки смята ми се до рева.....който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
някой можели да ми каже как се маха тоя имобилайзер, след като пуснах темата и прочетох възможни решения(за бушоните под джапката) всчичко се оправи, но сега е от някаде другаде и светва само кей кода -и не винаги гасне мотора като светне лампата, някви идеикойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Би трябвало да е зад бушоните кутийката отпред горе има една гайка 10а антената е около патрона -където се слага ключа; да е видиш трябва да се свали коратакойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар