Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Горивен филтър

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Ето снимки на филтъра ми, който е на 45 000 км. и 2500 литра нафта.Според мен не е за смяна. Странното е, че работи надлъжно на хартията. Аз си мислех, че филтрира напречно.
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

    Коментар


      #17
      Смяната се прави заради други неща. Не е нужно да се чака да се запуши на 100% за да го сменим.Същото е и с гащите, не трябва да се насереш за да ги смениш

      Коментар


        #18
        vgeorgiev написа:
        Ето снимки на филтъра ми, който е на 45 000 км. и 2500 литра нафта....Според мен не е за смяна. Странното е, че работи надлъжно на хартията. Аз си мислех, че филтрира напречно.
        Доста е черен и според мен е за смяна. Аз имам един на 16-17 000, но още не съм се наканил да го срежа и мога да ти кажа, че е направо бял в сравнение с твоя.

        Коментар


          #19
          аз си смених моя, като бях си подготвил в едно шише малко нафта махам стария слагам новия като в новия го наливам с нафта иначе си остава малко въздух

          Коментар


            #20
            филтър

            Колега, филтъра ти е бил за смяна още преди 10000 км. Аз моя го сменям по на 6000 км защото нямам цедка в сондата. Като го сменя задължително го цепя и вътре е мръсничък. Зареждам Шел, лукойл , омв и ромпетрол. сложил съм си най обикновен на VW за по сугурно и не е скъм, тази провка е пластмасова и е малко афифна при стягането,
            Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
            харчи: DOSTA

            Коментар


              #21
              Това с горивните филтри е голям филм. На мен ми казаха, че моя дето е за модела и е с пробка от долу струва 54 лева. Е да де, ама друг, малко по-малък/по-къс/, със същия диаметър и същата резба отгоре струва 15 лв. И двата са на БОШ. Ха познайте с кой съм в момента вече 9000 км. Всичко е въпрос на личен избор и финансови възможности.
              Когато господ не можал да направи правия силен, направил силния прав !

              Коментар


                #22
                Всичките имат едно действие и предназначение. Няма значение дължината. Аз си слагам от голф че е най простия а и ми е ефтинко с него. редовна смяна.
                Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
                харчи: DOSTA

                Коментар

                Working...
                X