Тъй като ми е първия дизел и със сигурност няма да е последния,старая се да си пазя колата.Карам я до 2000 оборота и сменям скоростите.Турбината ми става ефективна на около 2200 оборота.Аз си мислех че това е добре докато днес не ми казаха незнам колко компетентни хора че ако не сменям скоростите на 2500 оборота ще хвърля турбината.Вярно ли е това или.....????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Турбо дизел.Обороти,турбина???
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
gdd55
-
gdd55
Хехех всичко знаеш , ама все пак нали работиш в медия хихихи :P Сложи от това масълце на бравата и ще ме споменаваш докрая на живота си.Не се занимавай с глупости като центровки.Апък ако ми кажеш че кастрола не е хубаво масло, те правят само газарии ама и пари искат да ги еба, но и аз като тебе се дразнех много на тропането и вземах.Сега само се кефя,като вдигна капака се чува тропане но е съвсем друг звука,иначе колата премина в режим СТЕЛТ
Коментар
-
gdd55 написа:Хехех всичко знаеш , ама все пак нали работиш в медия хихихи :P Сложи от това масълце на бравата и ще ме споменаваш докрая на живота си.Не се занимавай с глупости като центровки.Апък ако ми кажеш че кастрола не е хубаво масло, те правят само газарии ама и пари искат да ги еба, но и аз като тебе се дразнех много на тропането и вземах.Сега само се кефя,като вдигна капака се чува тропане но е съвсем друг звука,иначе колата премина в режим СТЕЛТFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
perlsite написа:Да излиза скъпо, но например Selenia WR май беше 15лв/л, което е 75лв грубо за същите километри.. При JTD смяната е дори по-честаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
gdd55
И аз съм малко скептичен :D На опаковката на Кастрол ГТД магнатек пише че това е масло за съвременни дизелови автомобили и смянта е на 15000км. От както го сложих това масло двигателя ми отихна не та знам какво си сипвал преди това,но това е най новото масло на Кастрол.Апък и предполагам знаеш за какво е Магматека да не ти обеснявам сега има достатъчно инфо в интернет,иделно е за градско шофиране апък тая СелениЯ добре че не се набутах с нея за това трябва да благодаря на колегата Nino
Коментар
-
Nino написа:...Не случайно WV в "книжката" поставят България в списъка на страните при които е нужна смяна на 7500км,редом с Русия, Румъния и т.н.А за другите страни е на 15 000 км.Не знам, всеки избира сам за себе си!ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
-
BRAVO написа:А ще ми кажеш ли нещо повече за Селения, че ми стана интересно Специално за WR, карам си с такова и не знам защо да не го правя ...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Нищо лошо или страшно не виждам тук http://www.flselenia.com/pag_prodott...id_categoria=8ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
-
BRAVO написа:Нищо лошо или страшно не виждам тук http://www.flselenia.com/pag_prodott...id_categoria=8SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
BRAVO написа:Това за скапаните горива е също мит.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
gdd55
Nino и аз се предвижвам по цял ден на късия разтояния от едното кафе до другото И като прочетах за Магнатек си казах аааа намерих те от кога те търся Апък и като видях как един Мерцедес 124 спря да тропа с кастрол викам тва ще е.Разбрах че Мотобул са представителя на кастрол за БГ и им драснах един e-mail kaзах им че карам 95% само в градски условия и те ми предложиха GTD magnatec ,но ми написаха цента за 5 литра 90,50лв.Преспах една вечер и се реших купих го.Сега само си карам в режим СТЕЛТ и се кефя на мъркането на мотора
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар