mitaka_neikov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Браво JTD
Collapse
X
-
mitaka_neikov написа:J T D написа:mitaka_neikov написа:Тези данни ги свалих днес, докато се прибирах от работа.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Когато колата не е в движение си направи диагностика на педала. Натискаш го плавно и гледаш дали процентите или там каквото гледаш върви плавно. Виждал съм и няколко пъти рязко да го натискат до 100% не знам защо го правят, но това е правено когато колата е запалена. Рязко до 100% без да се форсира двигателя.П.С съвсем нормално е дори и при 5000об/м педала да има стойности по ниски от колкото при 3000об/м Това зависи от много неща и нищо не доказва.
Коментар
-
mitaka_neikov написа:BO написа:Просто си махни стелката от под педалаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Умрях си от срам днеска с Митака и моята гумена едносантиметрова стелка. Махнах я и 100% педал Утре я вадя и изрязвам дупка - гумена е и има улеи за моделиране по формата на пода. Иначе и при мен нещо входящият въздух издиша като данни, но ... ако умеря начин да тествам - ще сложа чисто нов дебитомер.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
"Сток" ЖТД, със всичко изряден дебитомер дали ще напълни километража колеги, някой правил ли си е този експеримент или ще му трябва малко ремап за целта? Защото моето съм го настъпвал до 190 и прилично бързо ги набра :D /извинявам се за офтопика ама като се е заговорило за вървене../Fiat Bravo JTD '99
Коментар
-
emzo написа:сток -не,чипнат- късмет... Я 200 я 210 по табло.
Коментар
-
Ще ме карате да търся някой с Галето да ми сменя горивните карти и да направим логове със и без промяна. Дори подозирам, че Митака ще се навие на експеримента със логването. Щото като правихме лога на моята той лично се удиви колко много гориво пръска при педал над 50%....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Ще ме карате да търся някой с Галето да ми сменя горивните карти и да направим логове със и без промяна. Дори подозирам, че Митака ще се навие на експеримента със логването. Щото като правихме лога на моята той лично се удиви колко много гориво пръска при педал над 50%....
Коментар
-
jenshen73 за опита знаеш, че ще се навия без проблеми, а за впръскването на горивото трябва да се пробва наистина без чип на твоята кола за да се разбере. Защото моята не е много изправна в момента с въздуха и затова може да пръска малко нафта. Колегите които са си пробвали на техните автомобили да кажат колко милиграма на инжекция, нафта им пръска. При jenshen73 беше към 55, по спомен го казвам.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
mitaka_neikov написа:jenshen73 за опита знаеш, че ще се навия без проблеми, а за впръскването на горивото трябва да се пробва наистина без чип на твоята кола за да се разбере.mitaka_neikov написа:При jenshen73 беше към 55, по спомен го казвам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар