Ангренажния Ремак е прескочил 2 зъба сега неможе да се наместят колелата зада се сложи защото 1 от клапаните незатваря Този мотор нямали защитоа против искривяване на клапаните??? Какво друго може да съм счупил? Всичко доиде от скъсан ремак парчета от който са влезли при ангренажния и са задаржали сиг колата просто угасна като пробвах дая запаля проработи като трактор искарваше доста черен дим и работеше адски гадно все едно е на 3 цилиндра!! Ако някой е имал подобен проблем моля нека каже какво е било повредено и г/д колко пари е дал а ако някой има глава за такав двигател с клапаните и т.н нека ми напише цена за предпочитане да е в района на софия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам много сериозен проблем с брава 1.9 тд-100
Collapse
X
-
А сигурен ли си че има изкривен клапан. Този двигател не е защитен но с два зъба прескачане, може и да не е ударил клапан. Ако все пак е подпрял клапана то пораженията няма да са големи, защото ремъка не се е скъсал. Най мнго да се наложи да купиш комплект клапани, гарнитура, вложки, семеринги за вала и гарнитури за капака на главата и вакум помпата. За труд- около 150лв.Fiat Marea TD100
Коментар
-
днес разглабях доста голяма мъка е особено ако си карал втора смяна после пурва и си спал само 4 часа направо песен се получава сега следните твардения са че е превартял половин оборот близо нещо небили верни белешките на ремаците и от там най различни изводи и предположения за съжаление неможах дая извадя само 1 болт даржи гарнитурата който е на адски гадно място обаче вече при почти половин оборот имаме много предположения за щети въпреки че ме успокояват че щом е запалила не е толкова страшно малко били щетите направо до инфаркт ме докарва тая кола!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар