Здравейте колеги от 2 години съм горд собственик на това автомобилче и съм доста доволен. Проблема е следния още от както взех колата ми прави впечатление, че мирише на неизгоряла нафта и на място когато я изфорсираш пуши доста черно дакажем в диапазона от към 2500 до 3500 оборота си вади направо облаци. Прави ми впечетление обаче следното нещо, че като я карам нормално и след това я сръчкам пуши много, а когато постоянно я ръчкам пушекът изчезва. Карах я в сервиза на Бош защото ме дразни там казаха, че мотора за тях работи перфектно и да не се притеснявам обаче много ме дразни. Ако има някой които да помогне ще съм му благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем пунто 1.9 jtd
Collapse
X
-
В горната дясна част на последното ти мнение има бутон "Редактирай", в случай че не са изминали 24 часа от публикуването му. Можеш да го използваш вместо пускането на ново мнение.Горивото което зареждаш - от утвърдена бензиностанция ли е, от една и съща ли зареждаш винаги, или ги редуваш? От туби сипваш ли си гориво?Колата от България ли е купена, или е "нов внос"? Някой да е правил опити за чип-тунинг на нея?
Коментар
-
Колега и при мен е така. Карайки колата в града буквално се задръства. Добре, че пътувам през уйкендите и искам не искам стъпвам на магистралата - там я ръчкам здраво. Пушилките изчезват. За два три дена в града - пак се затлачвам. За ТДИ четох, че е добре колите с такива двигатели от време на време да се карат на ниски предавки с високи обороти на подходящи места. Практикувам го вече и аз. Оги е прав. Обърни внимание на неговите съвети.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар