Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добавка за дизел - за вода в горивото?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре де, като светне лампата, развивай пробката на филтъра да изтече водата, 2-3-4 пъти и трябва да си готов.Да не стане по-голяма беля с известни и неизвестни добавки
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес си развих пробката на филтъра. Изтече нафта. Бистра нафта. Следа от вода - йок, въпреки, че сега вече не ми свети индикацията за вода в системата. Предполагам, че този датчик отчита и други негорими бълвочи...и има логика.Позволете ми да впиша в тази тема: След като за 1 месец ( няма месец) смених паразитна ролка ( изхвърли ми ремъка на път ) и демпферна шайба днес вече смених и датчика на коляновия вал. Остави ме пущината ей така от раз на пътя Созопол - Бургас срещу ЛУК ОЙЛ в пиков час и в задръстване. В приключение ме вкарва вече тази кола. Ще я махам. Простете, но реших да споделя тук. Още съм бесен на късмета си. Много коли съм имал ( и служебни ), но таквоЗ инатче - не съм имал. Вече започвам да разбирам негативите спрямо италианките :D И да не измествам темата на колегата: Най - добре източи пробката. Не е гаранция, че е само вода.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

@ntodorov - недей, то и ти като мене всичко смени
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Предполагам, че този датчик отчита и други негорими бълвочи...и има логика
          Нафтата е изолатор и този датчик няма как да я отчете. Всичко друго което може да затвори веригата е редно да задейства лампата.Проблема като цяло не е дали има 50 или 100мл вода. Водата по трудно ще мине през хартията, но за сметка на това я разкисва. След това филтъра се къса и вече боклуците си преминават натам по системата...................

Коментар

emzo написа:
            @ntodorov - недей, то и ти като мене всичко смени
            Днес се бъзиках с аверчето ( монтьор - той си я пипа ). Няма, нещо, което вече да не сме пипнали. Заздравих връзката с тази кола и ще трябва да я "обичам" до гроб...Абе превърнах се на Д-р Виктор Франкенщайн, а колата в мое "творение" . :D :D :D
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
            X