Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маховик на Стило JTD, как да разбера за смяна ли е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

500км да караш като пенсионер
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      500км да караш като пенсионер
      Ако тези 500км ги направи на веднъж и за тези 500км превключи и тръгне общо 20-пъти, какъв ще е ефекта, че е карал като пенсионер.

Коментар

Аз съм му казал по телефона, че става дума за градско, но нали ти става густо на душата да се правиш на интелигентен .... и не пропускаш да се разпишеш.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Пропуснал съм, че темата се чете само от автора, другите ХХХ................. които я четат да звъннат по тел. да им се обясни как да карат първите 500км.

Коментар

chaveto написа:
            Пропуснал съм, че темата се чете само от автора, другите ХХХ................. които я четат да звъннат по тел. да им се обясни как да карат първите 500км.
            Ема верно ли слагаш всички хора под един знаменател? Олигофрени не сме. Дори и да сме - всички сме изкарали курсовете и сме чували как се процедира с ново феродо...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Гузен не гонен бяга Някъде да съм написал, че някой е олигофрен................. Глупаво е да кажеш да се кара първите 500км като пенсионер. Това е все едно да кажеш, че бакшиш в София не сменя накладки на 10к. Аз с едни накладки карам по 50к.

Коментар

Working...
              X