Четох че факта как пали един дизел без да се подгрее студен е показателен за състоянието му.Реших да го пробвам това на мареата.Понеже ме мързеше да развивам болтчета да откачам свещите дадох на контакт изчаках 4-5 мин да изстинат свещите и опитах да запаля.Двигателя клюф клюф клюф и сигурно 4-5 оборота не пожела да запали и се отказах да мъча повече акумумулатора.Някой правил ли е подобен тест?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Палят ли дизелите ви без подгряване- ТД100
Collapse
X
-
Палят ли дизелите ви без подгряване- ТД100
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Airfan написа:Това исках и аз да попитам - колко време ви свети подгрева сега при ТД-то, тъй като при ЖТД гасне моментално и дефакто не подгрява, просто прави чек на температурата и свещите.Fiat Marea TD100
Коментар
-
При мен подгрява около 3-4 секунди сега лятото.А това палене след 20 -30 оборот какво ще рече?Кажи го като време в секунди че и идея си нямам колко оборота прави за секунда двигателя при въртене на стартерhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Airfan написа:Това исках и аз да попитам - колко време ви свети подгрева сега при ТД-то, тъй като при ЖТД гасне моментално и дефакто не подгрява, просто прави чек на температурата и свещите.
Коментар
-
Re: Палят ли дизелите ви без подгряване- ТД100
infineon написа:Четох че факта как пали един дизел без да се подгрее студен е показателен за състоянието му.
Коментар
-
Re: Палят ли дизелите ви без подгряване- ТД100
nikolce написа:infineon написа:Четох че факта как пали един дизел без да се подгрее студен е показателен за състоянието му.Fiat Marea TD100
Коментар
-
ogi28b написа:Та искам да кажа - въпреки моменталното гаснене, свещите работят известно време дори и при малко по-топпло време. Не съм го тествал как е сега, при 25-26 градуса сутрин.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
хм цяла зима и сега си карам с 3 здрави свещи...проблеми с паленето не съм имал...проблема възникна след миналото лято когато колата се прецака и едната свещ замина ама си пали...като е по горещо сега навън пали от раз като е малко по хладно пак от раз ама малко пуфка ))Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар