kilikanzer1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До кога се произвежда Марея ТД 100 к.с.
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
???Как какво целя?Нали темата е -докога се произвежда ТД 100 Мареа.Ако мислиш че целта ми е като пиша истината тука -да предизвикам взривяването на световният мир.Целта ми е да си продам моята мареа която е прозиведена 2004 за много пари! Каква ми била целта...Имате форум за да се пише.Глупости не пиша .Пиша истината.Много не знаят и искат да бъдат информирани.А каква е твоята цел приятелю, че да не се знае истината?Да си продадеш старата каруца на някой балък като го лъжеш , че е произведена 2004 година например?Като гледам ,пишещи тук няма много.Има тоталитаризъм.Едно мнение ...на някой си ...и другите не трябва да дават аргументирани отговори.Уикипедия не е истински източник на информация.Кое е тогава?Твоето мнение ли? [color=red:61f2a3aa3d]Нарушаваш поне 2 точки от правилата на форума. Придържай се към темата и се успокой ([i:61f2a3aa3d]
Коментар
-
Когато пиша по форуми ,осъзнавам , че съм на гости в чужда къща.Опитвам се да не дразня домакина и да бъда максимално точен в писането си.Обаче преднамерено- още с почукването по вратата на домакина да те подгонят с бухалката...Малко има преднамереност в действията ВИ господа!Мога и да не пиша в форума ВИ!Имам си достатъчно забавления и задължения в частният си живот.Не ме интересувате особено.Какви точки съм нарушил и кого съм нагрубил?Вие преднамерено се опитвате да отричате написана информация в уикипедия , на която аз вярвам.Вие на какво вярвате?Та нали там някой се е помъчил да събере информацията да я провери и после да я логне в уикипедия.Не е българин с български манталитет.Някой съвестен човек е !
Коментар
-
знам как се наричат тези дато питат и после сами си отговарят, но намерих 1 сайт в който пише, че Марея ТД 100 ЕЛХ се произвежда до м. 04.1999 г. - http://www.cars-data.com/en/fiat-mar...720/specs.html , а ТД 75 до м. 01.2001 г.там има доста интересни неща - технически данни за коли...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар