Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впръскване -Ducato 2.8D,двигател 8140.63

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Впръскване -Ducato 2.8D,двигател 8140.63

Интересуват ме градусите на впръскване 1 цилиндър.Благодаря предварително.

Нещата са малко по различни от това кото иска да чуеш.0.94 + -0.05.Това е центровката на помпата спрямо валаУспех!!!

Коментар

мерси

Мерси. Попитах за да знам колко трябва да е. Чувствата,желанията или мераците,нямат нищо общо с мм или градуси :D ,а понеже си специалист-колко би се е изменило впръскването след шлайф от 0.7 на главата/белезите са си на местата/.Благодарско в аванс.

Коментар

Re: мерси

тадд написа:
        Мерси. Попитах за да знам колко трябва да е. Чувствата,желанията или мераците,нямат нищо общо с мм или градуси :D ,а понеже си специалист-колко би се е изменило впръскването след шлайф от 0.7 на главата/белезите са си на местата/.Благодарско в аванс.
        Момента е доста тънък тук,затова и написах колко трябва да е центровката.Направи го както е указано и няма да има проблеми.Успех!!!

Коментар

Re: мерси

тадд написа:
          колко би се е изменило впръскването след шлайф от 0.7 на главата/белезите са си на местата/.
          Независимо с колко е шлайфана главата,не се изменя нито предварението на шприца,нито количеството шприцвано гориво.

Коментар

Working...
          X