Колеги, имах невероятен проблем. Следкато си строших задния мост ма моя варел (MAREA 2.4 td), за смяна на моста трябва да се демонтира резервоара. И. Аз като голям капацитет реши да си измия резервоара. Ето така стана проблема !!! Занесох резервоара на една авто мивка да го измият и готово. Обаче Седкато монтираха всичко варела ми мина 1/5 км. и започна да прави мизерйи. Исчезнаха ми високите обороти а колата само ми гаснеше и пушеше. Смених Горивния филтър а от него изтече неверочтна гняз. Дву-компонентна консистенция, която нямаше нишо обшо с нафта. Обаче проблемат пак се появи при това стана още по-зле. и тогава решех да разглобя сондата а в нея ... това е визуално
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почистване на резервоар Marea 2,4 td
Collapse
X
-
Колеги,от час и нещо се мъча да извадя пустата му сонда от резервоара,но не мога да се справя .Има два маркуча с щипки,които успях да счупя вече/щипките/,въпреки,че не съм ги напъвал много.Как се вадят маркучите?С издърпване или въртене,или пък...?!Моля помогнете,спешно е!Още час ми отне из форума да търся снимков материал,но обяснения не намерих-само снимков м-л.Сори,че пиша тук,но да не отварям нова тема,и без това са много...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар