Здравейте, колеги от няколко дена съм горд(може би) собственик на фиат дукато 2.5 тди имам следния проблем не ми свети лампата за маслото на таблото интересува ме можели някой да ми обясни каде точно се намира датчика на маслото за да видя дане би той да е повреден питах един познат той ми каза че е до масления филтър но понеже нямам канал лежах от доло но него намерих ако някой знае да ми обясни малко по точно.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат дукато 2.5 тди
Collapse
X
-
Re: фиат дукато 2.5 тди
dianpelovski написа:Здравейте, вече колеги от няколко дена съм горд(може би) собственик на фиат дукато 2.5 тди имам следния проблем не ми свети лампата за маслото на таблото интересува ме можели някой да ми обясни каде точно се намира за да видя дане би той да е повреден питах един познат той ми каза че е до масления филтър но понеже нямам канал лежах от доло но него намерих ако някой знае да ми обясни малко по точно.Благодаря предварителноФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
-
Re: фиат дукато 2.5 тди
ivannik написа:dianpelovski написа:Здравейте, вече колеги от няколко дена съм горд(може би) собственик на фиат дукато 2.5 тди имам следния проблем не ми свети лампата за маслото на таблото интересува ме можели някой да ми обясни каде точно се намира за да видя дане би той да е повреден питах един познат той ми каза че е до масления филтър но понеже нямам канал лежах от доло но него намерих ако някой знае да ми обясни малко по точно.Благодаря предварителноhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар