Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В какви обороти "дърпа" Пунто 1.9 JTD 80?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

janyboy написа:
    Колега, вземи го замери какви напрежения дава тоя дебитомер.Може и на празен ход,но по-добре в движение под товар.Всъщност ти с кой дебитомер си:0281002309
    с 309 съм замерванията четох ама са мн сложни има ли човек който може да направи това ? ?МЕрси

Коментар

Не е сложно.Трябва ти само един мултицет.Ето едно клипче как се мери напрежението на дебитомер на Мареа 2.4 JTD. http://www.vbox7.com/play:ebcd2294 Може и на диагностика да се види.Стига да имаш подходящ хардуер и софт.Не знам точно какви напрежения трябва да дава .....309.Аз съм с ...019.

Коментар

Оказа се, че и на мен са ми дали китайски дебитомер. След смяната му с по читав колата започна да си върви съвсем нормално както преди да се скапе Бошовият.Няма да е лошо ако имаш възможност с някой колега да си размените дебитомерите и да видиш какъв ще е ефекта. При мен като цяло с откачен дебитомер вървенето е същото, но с откачен пуши много при по рязко тръгване.

Коментар

Описаното по-горе е много странно, аз намирам, че след 3000об./мин. си върви прилично и изобщо не се тормози...

Коментар

Когато няма проблеми тоя мотор си дърпа от 1500 до към 3200.Освен мойта карал съм и други коита по същиия начин си вървят.Съгласен съм с колегата emzo че става ли въпрос за дебитомери само Bosch,китайчетата не стават.Просто това са пари хвърлени на вятъра,може би стават само за да ги ползваш за заместител докато си намериш какъвто трябва.
            Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
            Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
            Fiat Punto 1.9 JTD 01

Коментар

Working...
            X