Колеги искам да питам дали на някой се е случвало и оказва ли влияние на мощността или на разхода следното:Тръбата за турбото на Мареята 1,9 JTD /тая отпред долу зад радиатора/, там където влиза в двигателя се беше разхлабила от скобата и леко се беше измъкнала. Беше също доста омаслена, предполагам че е хвърляло масло. Трябва ли това да окаже някакво влияние на работатта на турбото и разхода на колата в смисъл че оттам може да е влизал въздух?Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателноРедактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво означава извадена тръба при турбината..
Collapse
X
-
при мен тази тръба се беше измъкнала понеже не и е стигал въздух от филтъра...и буквално от натоварването се беше измъкнала от скобата...като си видях филтъра беше страшно зле...даже бях качвал тук някъде снимки ама...прегледай за причина за измъкването, защото и аз отначало си мислех че ми се е разхлабила скобата ама не.......Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:при мен тази тръба се беше измъкнала понеже не и е стигал въздух от филтъра...и буквално от натоварването се беше измъкнала от скобата...като си видях филтъра беше страшно зле...даже бях качвал тук някъде снимки ама...прегледай за причина за измъкването, защото и аз отначало си мислех че ми се е разхлабила скобата ама не.......Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
-
ogi28b написа:На мощността със сигурност ти влияе негативно. На разхода - положително, качва се нагореFiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар