Здравеите колеги,турбото ми е заминало харчи мн масло.Може ли да ми кажете каде ги рециклират и колко ще ми струва цялото това удоволствие.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране турбо Фиат Браво 1.9
Collapse
X
-
emzo написа:И колко струва тази услуга ако знаеш ?Мисълта ми е дали колегата да го ремонтира (ако може) или да си търси втора ръка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:emzo написа:И колко струва тази услуга ако знаеш ?Мисълта ми е дали колегата да го ремонтира (ако може) или да си търси втора ръка.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Tornado написа:emzo написа:И колко струва тази услуга ако знаеш ?Мисълта ми е дали колегата да го ремонтира (ако може) или да си търси втора ръка.
Коментар
-
Vladim написа:Точно така и то, ако не се налага напълно рециклиране! Моето турбо втора ръка досега е изкарало към 45000км. но вече омаслява маркучите яко! А иначе втора ръка вървят между 250 и 350лв.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Vladim написа:Точно така и то, ако не се налага напълно рециклиране! Моето турбо втора ръка досега е изкарало към 45000км. но вече омаслява маркучите яко! А иначе втора ръка вървят между 250 и 350лв.
Коментар
-
Vladim написа:Geraka написа:На мен ми излезе точно 100лв смяната муkingboy написа:били споделил колега каде си ходил да ти го прават и ти я 100лв с сваляне рециклиране и слагане ли еEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар