Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дължина за пистов ремък.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дължина за пистов ремък.

Днес ми се сцепи пистовият ремък.От доста време свиреше.На пръв поглед оста на обтяжната ролка е под наклон.Климатика ми е сменяни сложихме такъв с по голяма шайба - като го купувах не знаех че и това трябва да се гледа. По голяма е с около 10 мм диаметър.Сравнително трудно го сложихме пистовия ремък с новата шайба на компресора. и ме съмнява че за това се е изметнала тази ролка - да е била под по голямо натоварване. Въпроса ми е какъв е фабричният размер на пистовият ремък за ЖТД и има ли по дълъг ремък подходящ за бравото.Ако може и някъкъв номер на по дългият ремък.Поздрави.
    Bravo JTD 105 '98

Спомних си, че в тази тема се коментираха ремъците: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=478347

Коментар

Това са номерата, които излизат в axm-auto 46527337, 60815666

Коментар

Проблема се оказа в обтяжната ролка.Изкривила се е където се върти обтяжният механизъм - между подвижната и неподвижната част.Ноеият ремък който стана е с размер 1830.Голяма разлика в цените на ролките.83лв. 70 лв, и аз я взех за 49 лв с отстъпката от ахм.Двете ролки бяха дайко, най скъпата не знам каква беше но и не ме интересуваше като ми казаха цената.Благодаря на всички за помощта.
        Bravo JTD 105 '98

Коментар

Какъв ти е компресорът ? На Браво единият от двата модела е с по-голяма шайба, но размерът за него е 1795. Да не би да си с компресор от Мареа? Там ремъкът май беше 1835.

Коментар

не знам от какво е компресора, купих го от италианеца.но помня че беше с 10 мм по голям от стария.Сега колата не свири вече, дано да изкара така по дълго.
            Bravo JTD 105 '98

Коментар

Working...
            X