FiFo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравото умря...блокирала хидравлична помпа, как се сваля?
Collapse
X
-
BO написа:FiFo написа:до тук добре, но оста не е ясно как излиза.Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
chaveto написа:Колега не знам как да избиеш оста, но според мен не си заслужава да се ремонтира. По напред ти даваха за 50лв помпа, вярно в Пловдив е, но пък на твоята все ме кара нещо да си мисля, че направо се е заварила щом е блокирала така яко.Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Коментар
-
FiFo написа:BO написа:FiFo написа:...прбвах и със скоба но и така не даде резултат.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
FiFo написа:Airfan написа:Аз само да вметна, че резервната помпа, която имам аз е черна и май се различава от твоята.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:FiFo написа:Airfan написа:Аз само да вметна, че резервната помпа, която имам аз е черна и май се различава от твоята.
Коментар
-
понеже разглобяването се превърна в мисията невъзможна, затова днес купих черна метална хидравлична помпа от "ИТАЛИЯНЕЦА" за 50лв. видимо захвата е еднакъв и е по къса от алуминиевата и би трябвало да пасне.утре ще е деня на истината може да ги снимам една до друга да се види разликата им.Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Коментар
-
Здравейте, аз тия дни сменях хидравличната помпа, моята беше като черната и сега я смених с алуминиевата. Габаритите не са проблем, стават и двете. Черната не е с лагер а е с втулка която е от материал като биелните лагери и оста лагерува в нея. Чудя се само дали се продават такива римонтни втулки. За разглобяването на самата помпа става отзад, не е нужно да се избива триъгълника за шайбата, поне така е при черната. Ако имате интерес мага да пусна снимки на разглобената помпа и как става.Фиат Мареа 1,9 jtd
Коментар
-
Jak написа:Здравейте, аз тия дни сменях хидравличната помпа, моята беше като черната и сега я смених с алуминиевата. Габаритите не са проблем, стават и двете. Черната не е с лагер а е с втулка която е от материал като биелните лагери и оста лагерува в нея. Чудя се само дали се продават такива римонтни втулки. За разглобяването на самата помпа става отзад, не е нужно да се избива триъгълника за шайбата, поне така е при черната. Ако имате интерес мага да пусна снимки на разглобената помпа и как става.Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар