Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виене на Пунто 1,7 TD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Виене на Пунто 1,7 TD

Здравейте колеги,Преди няколко ми се появи някакъв шум от към пистовия ремък. Днес се хванах вика ей сега ще те оправя отидох в един сервиз момчетата почнаха това онова и се оказа, че като се свали ремъка виенето спира. Имаше уфтове в хидравличната помпа казаха ми, че ще е от това смених я кур тате баница лак си вие. Шума започва да се чува над 1000-1200-1300 оборота, на празен ход пак се чува. Никоя шайба не се клати ремъка и шайбите са нови. Не е и динамото щото няма никакъв луфт, остава да е климатика,щото според мен не е и турбината понеже тя включвана 2000-2200 оборота. Зарежда си двигателя, колат не загрява чудя се какво ще е не знам вече Благодаря ви предварително!
    Fiat Punto 1,7 TD 70hp 94г.

От всичко, което си изброил само водната помпа не спомена в какво състояние е.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ами,чесно да ти кажа от нея се чуваше някакъв шум, но нямаше луфтове, казаха ми че нямало да е от нея. Нали уж те разбират. В събота мисля да я пръсна и нея. А иначе си върти антифриза.

Коментар

щом има шум много вероятно е да е от нея , ама интересно че нямаш теч на антифриз
        Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
        ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Ами няма и то никакъв. Нищо не можах да открия. Пък и вече му свикнах ще катам така пък каквото стане като се преебе ще го мисля какво е.

Коментар

Колега моята кола е същата и със същия проблем оказасе водната помпа нямаше луфт но лагера стържеше иот там се получаваше това виене.Срещу скромната сума от 130 лв.проблема се реши с нова естествено.Защото несе знае къде щете изостави.Но първо провери с едни слушалки откаде идва това виене . аз така го открих. Успех.

Коментар

Working...
            X