Aбе чатка ли на празен ход - маховика е.Другия тест е да караш с 60 на 5та и да намачкаш газта.ДОкато стигнеш 2500рпм примерно, не трябва да имаш никакви вибрации.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo 1.9 JTD - притропване при студен мотор
Collapse
X
-
SanDsTorM написа:emzo написа:SanDsTorM - залагам при тебе на маховик Тресе ли като потеглиш без никаква газ ?
Коментар
-
Airfan написа:SanDsTorM написа:emzo написа:SanDsTorM - залагам при тебе на маховик Тресе ли като потеглиш без никаква газ ?
Коментар
-
SanDsTorM написа:Airfan написа:SanDsTorM написа:emzo написа:SanDsTorM - залагам при тебе на маховик Тресе ли като потеглиш без никаква газ ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Колега, имаше ли резултат от срещата в Пд, някакви предположения?...Аз ще сменям ролки/ремъци скоро, така или иначе трябва да го направя, та да видим дали е от тях проблема ... А иначе тракането още си го има, като вече и при достигане на работна темп. си се чува .... Днес след работа забелязах, че и маслото ми е паднало с едно деление (това според компа де, утре ще го погледна реално какво ниво е).
Коментар
-
На място го няма, в движение на студен мотор чука по сериозно, на топъл се чува като аванс на бензинов мотор.На място при плавно повишаване на оборотите двигателя е много възможно да се разтресе в някакъв диапазон 1500-2200. Ако гледаш двигателя и на ниските обороти е спокоен то при плавно увеличаване ще започне някъде да тресе. При газ до край по някой път изчезва веднага чукането, при 3000об/м и нагоре веднага. Ако е така както съм писал по нагоре е почти 100% дюза.
Коментар
-
Тествай ги с любимия на Чавето тест:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46422Моите са с нови нозли и дават 6-6-6-6мл/1мин.Ако е дюза, знам какъв звук издава и ако идваш в Канзас Сити ще я разбера веднага :PF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Тествай ги с любимия на Чавето тест:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46422Моите са с нови нозли и дават 6-6-6-6мл/1мин.
Коментар
-
Абсолютно прав е chaveto - обратното гориво не е критерии за добра работа на дюзата. Също така и на тези дюзи се прави настройка чрез шайбите при съчменият клапан. Четири дюзи, на които обратното гориво е 7 мл, но едната със сигурност е проблемна. Към краят на седмицата ще дам още подробности какво й е било точно.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Абсолютно прав е chaveto - обратното гориво не е критерии за добра работа на дюзата. Също така и на тези дюзи се прави настройка чрез шайбите при съчменият клапан. Четири дюзи, на които обратното гориво е 7 мл, но едната със сигурност е проблемна. Към краят на седмицата ще дам още подробности какво й е било точно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар