Купих преди около 5 месеца Fiat bravo 1,9 75KS TD в началото не пушеше.От около 1 месец почна да праваи "нощ" зад мен ....като тръгна на светофар на 3000 оборота и зад мен другите коли чакат да се разясни :D Днес погледнах пътищата от турбото и имаше страшно мн.масло.Изчетох мн теми за това но 1000 поста 1000 различни идеи......... Дайте ми савет-дали турбото е заминало,ако е от турбото колко горе-долу струва ремонта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пушене-Bravo 1,9 TD
Collapse
X
-
Re: Пушене-Bravo 1,9 TD
extaz написа:Купих преди около 5 месеца Fiat bravo 1,9 75KS TD в началото не пушеше.От около 1 месец почна да праваи "нощ" зад мен ....като тръгна на светофар на 3000 оборота и зад мен другите коли чакат да се разясни :D Днес погледнах пътищата от турбото и имаше страшно мн.масло.Изчетох мн теми за това но 1000 поста 1000 различни идеи......... Дайте ми савет-дали турбото е заминало,ако е от турбото колко горе-долу струва ремонтаFiat Marea TD100
Коментар
-
Колеги горд собственик сам на един Фиат браво тд100.мн добра кола според мен.Варви страхотно,дори прекалено.Работата е там че за да постигне това варвене предишният собственик е направил нчкои промени в горивната помпа(Lucas) и сега колата вкарва страшно много нафта което саответно докарва еди странен разход на гориво от около 7-8 на 100 смесено което не ми се струва меко казано странно за дизелов агрегат.После идва друг проблем и тои е черничт дим зад колата.Когато ч запалч сутрин и подам леко газ отзад излиза смесен дим.Парво излиза бял а веднага след това и черен дим,което сашто ми се струва странничко.когато е в движение през деня не се вижда дима,само когато я настапя повечко за да изпреварвам,но вечер когато има кола зад мен ясно се вижда от светлините зад мен,че колата пуши и то доста.Разбрах че имам проблем с авансатора,но си мисля че това не би трябвало да оказва влияние варху разхода на гориво.Та след всичко това,което израсих мисля да кажа наи-накрая и вапросите си.Има ли начин да намаля притока на гориво чрез регулиране на помпата?Има ли причина за този двуцветен дим когато запаля?Благодаря предварително.alfa romeo 145 1.3 boxer-моята гордост
fiat bravo TD100-печката на брата
Коментар
-
marian2784 написа:Колеги горд собственик сам на един Фиат браво тд100.мн добра кола според мен.Варви страхотно,дори прекалено.Работата е там че за да постигне това варвене предишният собственик е направил нчкои промени в горивната помпа(Lucas) и сега колата вкарва страшно много нафта което саответно докарва еди странен разход на гориво от около 7-8 на 100 смесено което не ми се струва меко казано странно за дизелов агрегат.После идва друг проблем и тои е черничт дим зад колата.Когато ч запалч сутрин и подам леко газ отзад излиза смесен дим.Парво излиза бял а веднага след това и черен дим,което сашто ми се струва странничко.когато е в движение през деня не се вижда дима,само когато я настапя повечко за да изпреварвам,но вечер когато има кола зад мен ясно се вижда от светлините зад мен,че колата пуши и то доста.Разбрах че имам проблем с авансатора,но си мисля че това не би трябвало да оказва влияние варху разхода на гориво.Та след всичко това,което израсих мисля да кажа наи-накрая и вапросите си.Има ли начин да намаля притока на гориво чрез регулиране на помпата?Има ли причина за този двуцветен дим когато запаля?Благодаря предварително.Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар