В най-скоро време искам да си разглобя и почистя турбопътищата и кулера, но след това искам да сменя вече съществуващите скоби с ето такива като на снимката.. интересува ме дали някой си е слагал такива.. струват ми се най-доброто решение.. и дали някой от колегите от Бургас са виждали по магазините такива в града... и ако да къде.. Благодаря предварително..!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на скобите по турбопътищата...
Collapse
X
-
да колеги съгласен съм че няма проблм с тея скоби, но по железарийте продават едни доста смотани скоби на които нарезите не са хоризонтални а напречни... доста калпави и при по голямо стягане се късат и създават нерви.. за това искам да си сложа такива с болт... та някой ако е засичал някъде из Бургас да сподели...Fiat Brava TD100
Коментар
-
spooni написа:да колеги съгласен съм че няма проблм с тея скоби, но по железарийте продават едни доста смотани скоби на които нарезите не са хоризонтални а напречни... доста калпави и при по голямо стягане се късат и създават нерви.. за това искам да си сложа такива с болт... та някой ако е засичал някъде из Бургас да сподели...
Коментар
-
spooni написа:да колеги тук не искам да питам какви скоби да сложа, а къде и дали някой е виждал такива в Бургас, това че става и с други скоби ми е ясно.. все пак аз съм си решил какви да сложа и за това питам ....
Коментар
-
janyboy написа:spooni написа:да колеги тук не искам да питам какви скоби да сложа, а къде и дали някой е виждал такива в Бургас, това че става и с други скоби ми е ясно.. все пак аз съм си решил какви да сложа и за това питам ....Fiat Brava TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар