Здравейте колеги,Реших след дълги години вярна служба на Темата, да я заменя със Фиат Браво 1.9. Моля някой, който имат опит и мнение по въпроса да даде малко яснота що за автомобил е, как са цените на частите и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.9 JTD
Collapse
X
-
Re: Fiat Bravo 1.9 JTD
Santii написа:Здравейте колеги,Реших след дълги години вярна служба на Темата, да я заменя със Фиат Браво 1.9. Моля някой, който имат опит и мнение по въпроса да даде малко яснота що за автомобил е, как са цените на частите и т.н.
Коментар
-
Здравейте,Имам фиат bravo 1.9 jtd 105, преди около месец се получи едно чукане в двигателя. Не мога да определя точно от къде се чува. На ниски обороти се чува тихо, колкото повече се качват оборотите и шума се усилва. При загрял мотор се чува най - силно. Може ли да е от повдигачите? Някои да има идеи от какво е?
Коментар
-
alexeya написа:Здравейте,Имам фиат bravo 1.9 jtd 105, преди около месец се получи едно чукане в двигателя. Не мога да определя точно от къде се чува. На ниски обороти се чува тихо, колкото повече се качват оборотите и шума се усилва. При загрял мотор се чува най - силно. Може ли да е от повдигачите? Някои да има идеи от какво е?
Коментар
-
alexeya написа:Здравейте,Имам фиат bravo 1.9 jtd 105, преди около месец се получи едно чукане в двигателя. Не мога да определя точно от къде се чува. На ниски обороти се чува тихо, колкото повече се качват оборотите и шума се усилва. При загрял мотор се чува най - силно. Може ли да е от повдигачите? Някои да има идеи от какво е?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:...Провери си демпферната шайба на коляновият вал да не би да е скъсана.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар