Те първо трябва да оправят някои други неща, че там каква мъка е............
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дразнещо скърцане при Фиат Стило 1.9 ЖТД
Collapse
X
-
iuly_vn написа:Aбе, прави ми впечатление че са доста по-високи цените в axm-auto. Правя сравнение и с ролки ремъци и мн. други части, спрямо цените във Варна. Няма ли да си оправят финансовата политика най после.
Коментар
-
iuly_vn написа:Aбе, прави ми впечатление че са доста по-високи цените в axm-auto. Правя сравнение и с ролки ремъци и мн. други части, спрямо цените във Варна. Няма ли да си оправят финансовата политика най после.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Абе itan75 ние да не падаме също от най-горния шкаф бе. Аз лично, а и подозирам повечето колеги тук ползваме axm-auto по-скоро като каталог, но не и като магазин. Аз лично си пазаря почти всичко от Варна от приятели. Щом те могат да ми дават над 20% по-ниски цени... без да съм член-млен...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Еми май да, ето това представлява http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=3&show=1 :D.Надявам се след като сменя това и да приключа дилемата с гадното виене :P.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Е ти нали я сменя ?Нещо ми писна на шапката с тая кола и ще я вкарвам в бокса да сменям всички шайби, лагери и тампони на двигателя.На iakvvu много добре мърка Стилото.Принципно бих я продал ама всичко до 150-155 коня припада яко п.с. дръж ни в течениеп.с.с. забравих, че и друго турбо ще слагам :PF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ами за тая ролка не съм споменавал, така де бях казвал но визирах (паразитната която седи пред самото динамо) а не самата ролка на динамото с целия механизъм защото не съм подозирал че ще се окаже точно там проблема, понеделник мисля да свалим динамото за да видим точния модел и ще поръчвам ролка от Хирсто. Колкото до това че ти е писнало, не си само ти и на мен вече ми писна защото от 4 месеца я имам и все има нещо за доуправяне, но какво да се прави като взимаме кола 2-ра ръка, пък и за 12 хиляди километра от както я имам не съм имал никакви сериозни проблеми(като изключим съединителя) другото са нормалните първоначални консумативи.На майка ми и е писнало два пъти повече отколкото на мен, защото тя дава парите и вече и е дошло до гушата, даже в един момент много искаше да я продадем и да вземем нещо ново и лизингово, но аз бях твърдо съм против това първата ми кола да бъде чисто нова, защото имах голям мерак за ЖТД мотор, пък още повече монтиран в купето на Стило.П.п покрай мерака и неволята с тая кола се научих на доста неща от към техническата част, които нямаше как да науча ако бях взел нова кола .Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:Ами за тая ролка не съм споменавал, така де бях казвал но визирах (паразитната която седи пред самото динамо) а не самата ролка на динамото с целия механизъм защото не съм подозирал че ще се окаже точно там проблема, понеделник мисля да свалим динамото за да видим точния модел и ще поръчвам ролка от Хирсто. Колкото до това че ти е писнало, не си само ти и на мен вече ми писна защото от 4 месеца я имам и все има нещо за доуправяне, но какво да се прави като взимаме кола 2-ра ръка, пък и за 12 хиляди километра от както я имам не съм имал никакви сериозни проблеми(като изключим съединителя) другото са нормалните първоначални консумативи.На майка ми и е писнало два пъти повече отколкото на мен, защото тя дава парите и вече и е дошло до гушата, даже в един момент много искаше да я продадем и да вземем нещо ново и лизингово, но аз бях твърдо съм против това първата ми кола да бъде чисто нова, защото имах голям мерак за ЖТД мотор, пък още повече монтиран в купето на Стило.П.п покрай мерака и неволята с тая кола се научих на доста неща от към техническата част, които нямаше как да науча ако бях взел нова кола .EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
emzo написа:Според Ogi, VSD, Airfan и сие - лагер на компресора, моя го прави, когато му кефне, но не е постоянно.Установиха го момците, като свалиха пистовия ремък и врътнаха на ръка, то се усети веднага.
Коментар
-
Довечера ще кажа как е с новата шайба на динамото, защото вчера го свалихме и тръгнахме да слагаме новата ама греда... тази която бяхме взели не беше точно същата имаше още един канал с голям борд в долния край и поръчахме друга, която всеки момент трябва да дойде и да я монтираме на динамото пък при вечер ще закачим динамото на колата и ще видя какво е положението. Аз в момента съм с ремък ГЕЙТС на около 3000 километра но е гладък от външната страна.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Ако съдя по мен, след няколко дни пак ще заскърца.При мен това което остана не сменено е демпферната шайба и хидравличната помпа. Всичко друго, шайба на алтернатора, лагерите му, лагера на клиамтика, ремък, ролки е ново. Ама скърца ПС: Забравих да напиша че като загрее колата и спира да скърца. При теб така ли е.
Коментар
-
vsd написа:Ако съдя по мен, след няколко дни пак ще заскърца.При мен това което остана не сменено е демпферната шайба и хидравличната помпа. Всичко друго, шайба на алтернатора, лагерите му, лагера на клиамтика, ремък, ролки е ново. Ама скърца ПС: Забравих да напиша че като загрее колата и спира да скърца. При теб така ли е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар