От една седмица съм в дилемата кой от 2та мотора да взема, или евентуално 318ТДС на Бмв ( ама най-малко вероятно )Ходих вече на няколко места, и определено JTD-тата ми харесват колко тихо работят, разлика във вървежа имаше малко, като екстри JTD-то пак май е по-добре. Въпроса сега е с подръжката.Ако взема кола от къща, ми трябват пари за регистрация, и обслужване.В една тема четох цени за обслужване на дизелите, ама задължително ли ще е да подменя ролките, че е доста солено.А и разхода на JTD възможно ли е при 90 км да е около 5.5 ?!? И колко е при ТД Колеги помагайте че без кола е ужасно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Давайте съвет TD или JTD
Collapse
X
-
emzo написа:Във форума се продава отлично Браво JTD
Коментар
-
Re: Давайте съвет TD или JTD
gamencerista написа:А и разхода на JTD възможно ли е при 90 км да е около 5.5 ?!? И колко е при ТД
Коментар
-
gamencerista написа:Еми Браво 1.9 ще да е, ама нямам познат с ЖТД да видя какво толкова го хвалите тоя мотор.
Коментар
-
ogi28b написа:gamencerista написа:Еми Браво 1.9 ще да е, ама нямам познат с ЖТД да видя какво толкова го хвалите тоя мотор.Fiat Bravo 1.4 12v
Коментар
-
Разликата в данъка е около 130-140лв.Незнам някой от колегите да ти препоръча TD пред JTD.Досега съм карал бензинки,ама това жтд направо ме убива от кеф.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
gamencerista написа:доколкото знам точ 100 к.с. е с малкия данък нали така ? ква е разликата в данъка и може ли да не се регистрира за данъка ? :D Ако пускаш оферта мога да мина на някоя среща да го видя колицата как вървиSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
gamencerista написа:доколкото знам точ 100 к.с. е с малкия данък нали така ? ква е разликата в данъка и може ли да не се регистрира за данъка ? :D Ако пускаш оферта мога да мина на някоя среща да го видя колицата как върви
Коментар
-
kimirai написа:Разликата в данъка е около 130-140лв.Незнам някой от колегите да ти препоръча TD пред JTD.Досега съм карал бензинки,ама това жтд направо ме убива от кеф.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар