Темата е за пръски от щеката на маслото, а не от капачката за наливане. Напълно нормално е да пръска и излиза дим от капачката при празен ход (поне за 10 годишен JTD двигател). Искай някой да даде леко газ и дима ще изчезне. Колата ти е супер и разхода също.ЕГР можеш да си го запушиш, но няма нищо общо с масления сепаратор, прочети пак двете теми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво жтд: пръска масло при извадена щека, защо?
Collapse
X
-
Airfan написа:vensai написа:Мерси за отговора ще го запуша аз този EGR защото рано сутрин излиза от колата гъст бял дим и когато ходих на диагностика ми казаха че е от негоAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
vensai написа:Airfan написа:vensai написа:Мерси за отговора ще го запуша аз този EGR защото рано сутрин излиза от колата гъст бял дим и когато ходих на диагностика ми казаха че е от него
Коментар
-
Airfan написа:vensai написа:Airfan написа:vensai написа:Мерси за отговора ще го запуша аз този EGR защото рано сутрин излиза от колата гъст бял дим и когато ходих на диагностика ми казаха че е от негоAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
=Rudi= написа:iuly_vn написа:Такава кола похарчва и малко масло. Сигурно не много, а малко за 10 000км. пробег. Критерия е 0.8лтр масло за 1000 км!мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Airfan написа:vensai написа:Airfan написа:vensai написа:Мерси за отговора ще го запуша аз този EGR защото рано сутрин излиза от колата гъст бял дим и когато ходих на диагностика ми казаха че е от негомненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
AthlonXP написа:Airfan написа:vensai написа:Airfan написа:vensai написа:Мерси за отговора ще го запуша аз този EGR защото рано сутрин излиза от колата гъст бял дим и когато ходих на диагностика ми казаха че е от негоAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
vensai написа:AthlonXP написа:Airfan написа:vensai написа:Airfan написа:vensai написа:Мерси за отговора ще го запуша аз този EGR защото рано сутрин излиза от колата гъст бял дим и когато ходих на диагностика ми казаха че е от негомненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
vensai написа:Добре де може ли да се кара така и вреди ли на нещо по колата, защото явно се оправя като се стопли колата то 4 дюзи са доста скъпички до колкото знам а разпръсквача колко пари е горо делу и къде мога да ги закарам на стендмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
vensai написа:Мерси за съвета за сега ще карам така пък ако се влоши ще му мислими последен въпрос - влиае ли на ускорениетомненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Не спъва много защото следващият опитва да компенсира загубите. Бош сервиза който се намира в двора на Технотест мисля, че беше 40лв стенд и 60лв труд ако се почиства........ Ако трябва да се смени нещо се доплаща отделно.За пръскането и пушенето през капачката си почисти масленият сепаратор + маркучите.Белият пушек не е лошо да направиш клип както спомена колегата по нагоре и да кажеш на какво мирише.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар