Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво жтд: пръска масло при извадена щека, защо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    vgeorgiev написа:
    vensai написа:
    Днеска направих и клипче как ускорява колата - съжалявам ако не е много по темата но исках да знам с тези симптоми това ускорение дали е нормалноhttp://vbox7.com/play:63d2ca98и фактите, освен вече споменатите - духане от капачката за маслото и белия дим 1. колата не беше добре загряла - с две чертички по надолу от нормата2. размера на гумите е 195/55/153. температурата на вънка беше около -2 градуса и пътя беше абсолютно равен без наклони :D4. със спортен филтър съм5. без катализатор и гърнета с ремус6. запушен EGR клапан
    С ремапнат комп ли си ?Моята Брава такива обороти не може да направи или поне аз така си мисля.Не искам и да опитвам. Според мен колата ти е наред. До колкото успях да видя, колата не е загряла добре. На половината на половината беше. Не я карай така когато не е загряла.
    Аз отчасти мога да ти отговоря вмест онего - не е с ремап, тъй като набира бавно за ремап. Отделно колегата я цеди до към 4800 об, което е безсмислено. До към 4000, най-грубо е оптимално. Максималните са ограничени на 5200.
    По принцип не я карам така, малко се престарах заради клипчето :D Не е с ремап, но другата седмица ще и правим ремап и ще тествам пак. Въпроса ми е дали това е нормално по принцип за 105 дж т д, който е карал нека сподели дали така.
    Alfa Romeo 147 2004 mJetd

Коментар

Working...
    X