Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

JTD vs TDI

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    E akо не пада под 160км/ч нормално.Мене ме интересува при разрешената скорост - 130км/ч.
    При разрешената скорост на магистрала - 130-140 му дава около и малко над 8/100. При 100-110, с колкото карам и аз на нормален път - около 7/100. Говорим за Пасата, като мисля, че и той е с 6 скорости.
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Reptile написа:
      "Зоби" си ги и на 2000 коня, щом можеш и щом вярваш на приказките на "тунингистите" и се вози с "4 на 100"
      Вярвам само на себе си, вярвам на това, което усещам зад волана.Карай си Марийката и не пиши смехории, защото темата не е направена за заядливи/необоснавани отговори, като твоите !
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

gantcho написа:
        emzo написа:
        E akо не пада под 160км/ч нормално.Мене ме интересува при разрешената скорост - 130км/ч.
        При разрешената скорост на магистрала - 130-140 му дава около и малко над 8/100. При 100-110, с колкото карам и аз на нормален път - около 7/100. Говорим за Пасата, като мисля, че и той е с 6 скорости.
        Супер, отсега ти казвам, да си намери добър, ама наистина добър майстор, защото това е прекалено голям разход.8 нафта бе хора, вие тая цифра как я мислите.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Супер, отсега ти казвам, да си намери добър, ама наистина добър майстор, защото това е прекалено голям разход.8 нафта бе хора, вие тая цифра как я мислите.
          В интерес на истината и аз бях много учуден, особено като слушам за разходи като на 50-кубикови моторетки тук. Колегата ми каза "Е, все пак е V6 моторът - колко да гори?". А и Аудито, което продаде преди около година, си гореше повече от моята Мареа 2.4. Той друго горене от TDI явно не познава, човека. А е все пак професионален шофьор и си има представа кое как трябва да е. Не знам...
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

A4 2.5ТDI QUATTRO 180bhp:
            [13:35:19] Emzo says: да те питам, засича ли колата на дълго как е разхода ?[13:35:28] Emzo says: примерно при 130 на магистрала[14:20:54] Антон says: pri 140 po tempomat otivane i vryshtane do sofia 6.8 po computer-a
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Reptile написа:
              "Зоби" си ги и на 2000 коня, щом можеш и щом вярваш на приказките на "тунингистите" и се вози с "4 на 100"
              Вярвам само на себе си, вярвам на това, което усещам зад волана.Карай си Марийката и не пиши смехории, защото темата не е направена за заядливи/необоснавани отговори, като твоите !
              Смехории пишеш Ти, защото това Ауди ще го кача на ДИНО и или ще покаже около 130-140к.с или след 1мин на макс, нЕма да има живот в турбината!Тези ти "проблясъци" можеш да ги пратиш и в АУДИ и да обясниш на техните инжинери, че са АДСКИ ТЪПИ, ще им е от полза....те просто незнаят, до какви ВИСИНИ е достигнал българският "гаражен генйи".Аз нЕмам никакви претенции, карам си Мареата със 110-120 и си свиркам!
              Fiat Marea JTD 105 09.2000г

Коментар

emzo написа:
                A4 2.5ТDI QUATTRO 180bhp:
                [13:35:19] Emzo says: да те питам, засича ли колата на дълго как е разхода ?[13:35:28] Emzo says: примерно при 130 на магистрала[14:20:54] Антон says: pri 140 po tempomat otivane i vryshtane do sofia 6.8 po computer-a
                То "Враждебна" също е "до София". При 6 скорости не виждам никакво чудо в разход 6.8 за малкото и тясно А4....колегите тук очакват числа под 5 за да се впечатлят....защото БМВ го постигат!
                Fiat Marea JTD 105 09.2000г

Коментар

2,5quattro180к.с.Колко ще ти гори мареата с такава конфигурация ?Аааааа забравих, няма такъв конфиг за Мареа, няма и да има
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А защо не сложихте и TDS моторите на БМВ в този спор, да видим и те как са от към разход, вървеж и други работи

Коментар

@nelegalniq - ако ти се занимава пусни друга тема Иначе по ТТ данни , ей това ми събра ей така зъркелите http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/40946.html
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Reptile написа:
                        То "Враждебна" също е "до София". При 6 скорости не виждам никакво чудо в разход 6.8 за малкото и тясно А4....колегите тук очакват числа под 5 за да се впечатлят....защото БМВ го постигат!
                        Имам приятел с 530d с новият мотор, който е 231 коня.При скорост от 140 разход под 5 забрави да има, да не кажа че и под 6 е трудно.П.П. А как вървиииииии Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Еми нормално, 3 литров двигател, да гори 4 ли ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ако говорим за разход, моито JTD-100 гори 6/100 в Пловдив, а извънградско разхода е м/у 5 и 7 литра в зависимост от позоцията на педала

Коментар

Reptile написа:
                              Качвам се в едно такси Пасат ТДИ, бях в "Сухата Река"! И след малко питам - колко гори и пича - абе т’ва е избаран немски мотор, градско не дава над 6.2 - 6.5, зимата трудно качва на 7!!!!
                              Наблягам на удебелената дума. Таксито през зимата сигурно за 100 изминати километра има средно между 0.8 и 1.0 палене на напълно изстинала кола. Моята кола зимата за 100 км има средно 16-20 паления на напълно изстинала. Така че при такситата разход през зимата и разход през лятото са много относителни неща.

Коментар

sasho_izgrev написа:
                                ако говорим за разход, моито JTD-100 гори 6/100 в Пловдив, а извънградско разхода е м/у 5 и 7 литра в зависимост от позоцията на педала
                                Що бе Сашо? При мен има позиция на педала малко под 5/100 извън града. Иначе в града сме на една позиция. :D
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X