На пръв поглед има много хляб в него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединителя FIAT Bravo JTD 1.9 105
Collapse
X
-
Не знам как е при колегата, при мен има слабо притрисане при потегляне (което се надявах да елиминирам след смяна на съединителя). По време на движение няма нищо обезпокоително, колата се движи изключително гладко и равномерно. При стартиране на двигателя също не се забелязва нещо нередно. Така че се надявам да изкара още време, колко само господ знае.Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
-
chaveto написа:Движението на ръка е ясно, но на клипа се вижда, че има луфт. Явно пружината/те омекват и от там идва луфта и въпроса е колко е допустимият.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:chaveto написа:Движението на ръка е ясно, но на клипа се вижда, че има луфт. Явно пружината/те омекват и от там идва луфта и въпроса е колко е допустимият.
Коментар
-
и аз също като колегата zim мога да кажа че положението при мен беше 1 към 1 както е при колегата Zlatomir7.... притеснява ме само стържещия метален звук на полусъединител след смяната на целия комплект.AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Колеги не се ли намери някой най-после да е сменил демпферен маховик от ЖТД с такъв от ХГТ и да изкаже впечатления .Претрисане при тръгване,особености при превключване на предавките,шум в скоростната кутия ей такива неща ме интересуват ,ако може и с нагледен снимков материал .Май много искам ма.ка муEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар