Колеги здравейте.От около 3 мес. имам следния проблем.Колата си върви пали и т.н.Сутринта отивам въртя, има ток обаче не иска да запали.Дърпам я пали. След което си работи всичко ОК 2-3 мес. и пак така всичко се повтаря - отказва да запали, с дърпане пали и всичко си е ОК за някакво време.Обаче от десетина дни, започна да го прави почти всеки ден.Ако я дръпна пали, после за деня мога да я гася ипаля и 100 пъти и всичко е наред и в един момент пак отказва.Смених акумулатора с друг и пак същата работа.Казвайте това за какъв майстор, е че така не се издържа) не смея да мръдна на никъде с тази кола.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo JTD отказва да пали
Collapse
X
-
Първо благодаря на всички за отговорите.Колата все още не е запалила.В смисъл не съм имал време да се занимавам и с нея.По отношение на четеца няам как да я закача, защото нито имам четец, нито софутер.....А на колегата който малко иронично ме подхваща ще му кажа че съм си купил Фиат и то Стило, първо защото ми харесва и второ защото нямам предразсъдъци каква марка кола ще карам......Също така фиатчето го ползвам да си возя кучето с него и това е причината последните 2 год. колата да придобие един занемарен вид....Препоръчайте некой добър майстор/сервиз/ да го погледне, а не разни капацитети да се упражняват върху него и после да ми съдерат 2 кожиПоздрави
Коментар
-
ant написа:Първо благодаря на всички за отговорите.Колата все още не е запалила.В смисъл не съм имал време да се занимавам и с нея.По отношение на четеца няам как да я закача, защото нито имам четец, нито софутер.....А на колегата който малко иронично ме подхваща ще му кажа че съм си купил Фиат и то Стило, първо защото ми харесва и второ защото нямам предразсъдъци каква марка кола ще карам......Също така фиатчето го ползвам да си возя кучето с него и това е причината последните 2 год. колата да придобие един занемарен вид....Препоръчайте некой добър майстор/сервиз/ да го погледне, а не разни капацитети да се упражняват върху него и после да ми съдерат 2 кожиПоздрави
Коментар
-
Че какво и е на Корсата ? За нея си има ОП-КОМ.Както и да е.До автора не темата да не се впряга много.Ако имаш лаптоп си вземи един кабел и си направи сам диагностика, най-малкото ако колата ще продължава да е твоя собственост, то кабела ще ти е от полза.Кой кабел и как - описал съм подробно.И естествено мързеливият за теб вариант:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=53066F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Добре де, що никой не поглежда стартер и датчик за налягане на рейла???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар